Claudia Pătrășcanu, după ce a fost amenințată de Bianca Drăgușanu cu avocații și tribunalul: „Nu prea îi mai dă Bădălău bani și s-a gândit să ia de la mine?”

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, și Bianca Drăgușanu, actuala lui iubită, sunt în scandal de câteva săptămâni. S-au atacat în repetate rânduri cu declarații prin presă, iar de curând s-au amenințat cu procesul al tribunal.

Claudia Pătrășcanu a spus că o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu pentru toate jignirile pe care i le-a adus ei și copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău, însă Bianca Drăgușanu a fost cea care a și acționat, ea a înaintat o cerere prin avocații ei prin care Claudia să nu mai facă declarații la adresa ei.

Auzind acestea, fosta soție a lui Gabi Bădălău a răbufnit. „Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta? Nu-i mai dă Bădălău bani? Păi a zis că a încetat cu circul și că nu mai pronunță numele meu prin presă și acum ce face? Aaa… cere bani?! Păi s-ar putea să-i cer eu bani, mulți tare…va trebui să demonstreze cum și-a permis să mă facă bolnavă psihic în toată media.

Mi-a făcut plângere penală? :)) N-am mai râs de mult! Păi a uitat de amenințarea cu băgatul în groapă în care îmi dispera familie? Asta nu e probă? Cu șărlătăniile nu ajungi bine deloc, ar trebui să știe acest aspect și să se potolească. Probe, nu vorbe! Martori care au trăit cu ea în pat!', a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

claudia-patrascanu-proces-bianca-dragusanu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„O las pe ea să facă toate demersurile că e 'șmecheră și are bani mulți pentru avocați, cunoaște judeăctori, poliție, procurori', doar așa mi-a strigat într-un mesaj pe care l-a dat mamei mele și amenința că ne bagă în groapă. În loc să o preocupe de mine și familia mea, să se preocupe cu ceva contrustriv în viața asta. A făcut o obsesie pentru persoana mea.

Măi, eu cred că individa asta mă confundă și crede că a întâlnit persoana din care să facă ea terci și circ așa cum îi place. S-a înșelat! În loc să fie susținută de Bădălău să devină un om mai bun, e susținută să facă rău propriilor lui copii, căci a uitat că eu sunt MAMA COPIILOR LUI. Totul circul ăsta este permis și amplificat de el, de Gabi, care în loc să o oprească, el amplifică. Deja începe să mă obosească subiectul acesta și e ultima declarație pe care o dau. Mi-am asociat destul numele cu acești oameni. Suficient!', a mai zis ea.

Claudia Pătrășcanu spune că e pregătită chiar și de un proces cu Bianca Drăgușanu, că ea are multe dovezi în care aceasta o ataca și jignea. „Acum nu prea îi mai dă Bădălău bani și s-a gândit să ia de la mine? Pai cum facem….. că de 2 ani mănâncă banii copilașilor mei și e deranjată chiar și de școala lor pe care o plătește Bădălău. Să se abțină de la șărlătanii pentru că nu mi-e frică mie de amenințările ei și să-și miște fundul ăla umflat în instanță mai bine și să nu mai dea articole despre persoana mea cu atâta tupeu fără sa se gândească că într-o instanța trebuie sa vii cu dovezi concrete, martori care sa spună adevărul. Ea mai întâi trebuie să arate în toată presa pentru că altfel nu se simte bine. Fără presă cine mai știe de ea?', a mai zis artista despre Bianca Drăgușanu.

„A mai încercat-o și Bădălău cu tot felul de hârtii, acte false, martori mincinoși și nu i-a ieșit…… pentru ca adevărul iese la suprafața și învinge răul! V-am spus mereu asta! Credeți că judecătorii își pierd timpul cu bla bla uri? 3 ani s-au căutat probe împotriva mea și nu a existat nici măcar una la dosar. Un dosar greu, cu o familie influentă și cu multe relații. Imaginați-vă ce frică am eu acum' caci această șarlatancă vrea sa scoată bani de la mine, pe ceva ce practic ea a început, crezând că îi merge. A încercat o greșit! Chiar nu o vedeți că numai de bani vorbește? A mai încercat-o și cu alții și nu i-a mers să scoată bani de la ei. Ce face ea acum prin presa scrisăeste tot o forma de șantaj, ȘĂRLĂTANIE!', a mai povestit Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete