Cine este Mihai Ene de la „Chefi la cuțite”. Și-a pierdut brațul la 7 ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer osos

Mihai Ene a venit la „Chefi la cuțite', show-ul culinar de la Antena 1, să demonstreze că poate găti cu o singură mână. Povestea lui de viața este de-a dreptul impresionantă.

Dezvăluirile emoționante ale concurenților pasionați de gastronomie continuă la „Chefi la cuțite'. Mihai Ene a venit să le arate juraților cum se poate găti cu o singură mână. În vârstă de 30 de ani, Mihai și-a pierdut brațul stâng la doar 7 ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer osos, iar mama sa a luat decizia că cea mai bună soluție era amputarea.

„Următoarea întrebare pe care i-am adresat-o mamei a fost: . Dar m-am descurcat și, în general, mă descurc – sunt o fire perseverentă, nu mă dau bătut. Fac cam orice face o persoană cu două mâini. Oricine s-ar descurca, doar că nu a fost pus în acea situație.

Nu sunt eu special. Și nu, nu am simțit că am o problemă sau un defect. Am încercat mereu să mă autodepășesc. Sunt o fire sportivă, competitivă și probabil asta m-a ajutat și moral. N-am avut nevoie de terapii. Joc fotbal și chiar destul de dur – mă ceartă soția când mai vin acasă cu o gleznă umflată', a povestit Mihai.

În ediția Chefi la cuțite de marți, lupta pentru amuletă a fost jurizată de Marius Tudosiei, care l-a desemnat drept învingător pe Florin Dumitrescu, iar întrecerea din culise, care i-a provocat pe Chefi la un joc al ghicitorilor, a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu. Și în ediția de azi a avut loc o înfruntare pentru o amuletă importantă, cei trei jurați având de dat un examen foarte dificil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete