Cine e studentul care a câștigat 10.000 de lei în emisiunea lui Dan Negru, la Kanal D. Unde studiază tânărul

Spectacol total duminică la „Tu urmezi!', unicul show din România în care se stă la coadă la distracție și cultură generală: un tânăr a câștigat 10.000 de lei, într-un joc al minții antrenant și plin de tensiune.

Răsturnare inedită de situație duminică, Victor, un tânăr de 19 ani, student la Politehnica București, a reușit să îl detroneze pe cel aflat pe scaunul de campion, în ultimele 2 minute alocate conform regulamentului.

După ce, în prima rundă, Victor a extras din cilindru 5000 de lei, în cea de-a doua rundă, norocul i-a surâs și, în ultimele secunde, a reușit să extragă cilindrul ce conținea biletul spre Duel'.

„Cine este autorul romanului Ion?, a enunțat Dan Negru întrebarea care a dus la această răsturnare de situație și care l-a eliminat din competiție pe cel aflat deja pe scaunul de campion. Victor a ocupat astfel scaunul de campion și a mers direct în runda finală, cu suma de 320.000 de lei.

„Ai luat 5000 de lei din primul cilindru… Ai venit așa pe ultimele secunde… Unul dintre voi doi va pleca în runda finală', anunța Dan Negru aseară, înaintea duelului' disputat între cei doi concurenți. După câteva runde reluate, Victor a reușit să blocheze timpul și să-și securizeze suma de 10.000 de lei, pe care a reușit să o și câștige.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete