Cine e soțul Albertinei Ionescu? Prezentatoarea de la TVR s-a căsătorit în weekend cu alesul inimii sale

Sâmbătă, 15 octombrie, Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit după o relație de doi ani de zile. Ei au surprins cu ipostazele în care au apărut chiar în ziua nunții.

În mare secret, fără să facă declarații despre marele eveniment, Albertina Ionescu i-a spus DA lui Constantin Opriș în fața Ofițerului Stării Civile. Nu se știe însă dacă cei doi au făcut și cununia religioasă, nu au dat detalii.

Pe Instagram, prezentatoarea de la TVR a publicat un clip videoîn care apare cu soțul, așa a anunțat nunta. Mireasa nu apare însă în rochie albă, are o salopetă specială și un accesoriu elegant pe cap. Ea a avut și buchet de mireasă din lalele albe.

Și mirele a fost elegant, el a purtat un costum negru, cu cămașă albă.

albertina-ionescu-si-constantin-opris-s-au-casatorit-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Povestea de iubire dintre Albertina Ionescu și Constantin Opriș

Albertina Ionescu l-a cunoscut pe actualul ei soț, Constantin Opriș, în cadrul unor evenimente. Cei doi au continuat să vorbească și pe Instagram, așa și-au dat seama că au multe lucruri în comun. Constantin Opriș este jurnalist de business de mai bine de 10 ani, în prezent în cadrul Profit News și Prima TV, potrivit elle.ro.

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare’, își descrie Albertina partenerul de viață, pentru sursa mai sus menționată.

Prezentatorul de la Prima TV a spus ce aperciază la Albertina Ionescu. „Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru’, spune Constantin despre iubita lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete