Cine e soția lui Florin Niță și ce declarație de dragoste i-a făcut fotbalistului, alături de care are doi copii: „Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara”

Florin Niță e portarul echipei naționale de fotbal a României, cel care a fost lăudat pentru prestația lui de la EURO 2024. Dincolo de cariera lui, el e căsătorit cu Laura, femeie care i-a dăruit doi copii și care i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste.

Pe 3 iulie, Florin Niță a împlinit 37 de ani. Cu această ocazie, soția Laura i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste pe Instagram.

„Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur că fac parte. Ești viața mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aș fi bătut să te am. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândri! Te iubesc cel mai mult! La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine, de noi!', a scris ea în mediul online, unde a și postat imagini cu Florin Niță îmbrățișând-o pe ea și pe copii în tribune.

Fanii au reacționat și l-au lăudat pe portar. „Ai facut mândră o Românie întreagă. Ești un om și un portar deosebit!', „La mulți ani fericiți celui mai bun portar!!! Sunteți minunați!', „La mulți ani celui care ne-a salvat de nenumărate la acest campionat european și care, alături de toți ceilalți colegi ai săi, a avut o contribuție uriașă la povestea minunată a României de la această ediție a campionatului european. Cuvântul excepțional' este unul încă prea mic pt. a descrie ce fel de portar ai fost, ești și vei rămâne în continuare în mintea și în inimile tuturor românilor'.

sotia-florin-nita-7SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Viața mai puțin știută a portarului Florin Niță

Florin Niță a povestit că în copilărie a muncit din greu. Și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă, iar mama sa era bolnavă, astfel a început să lucreze într-o fabrică de cozonaci.

„Viaţa îţi dă şi bune, şi rele! Mi-e greu să vorbesc. Aproape că nu pot…dacă încep să povestesc, trebuie să plâng. Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu.

Da, ambalam cozonacii! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândești lângă cine să stai, cu cine să vorbești. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare… Mă gândeam că trebuie să mă duc să muncesc de mic pentru a nu rămâne în stradă, sub cerul liber… Toți se uitau la mine și erau impresionați că fac sacrificii pentru a-mi ajuta familia. Trebuia să fac ceva să-mi ajut familia. Mama era bolnavă, nu aveam bani și ne bucuram de fiecare dată când ajungeam acasă cu un cozonac…', a declarat Florin Niţă, în trecut, pentru gsp.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete