Cine e și cu ce se ocupă soția lui Nicolai Tand. Monica a renunțat la cariera ei internațională: „Ea a lucrat prin toată lumea”

Nicolai Tand e căsătorit religios din anul 2018 cu Monica Tand. Despre soția bucătarului nu se știu așa de multe, însă acum, el a făcut dezvăluiri despre femeia pe care o are de ani de zile alături. Ea a fost fotomodel internațional.

Monica Tand a stat în aproape toată lumea, de la Grecia și Tokyo până în Franța, acolo unde a fost stabilită ani buni. „Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokyo, la Osaka luni bune, a fost imaginea pentru Air Grecia un an. Amândoi suntem din Maramureş. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine', a povestit faimosul bucătar despre soția lui și relația lor, notează Fanatik.

Monica a renunțat la cariera ei internațională și și-a întemeiat o familie alături de bucătar. „Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine', a mai declarat Nicolai Tand.

Ea este acum antreprenor, stilist și blogger.

sotia-lui-nicolai-tand-fotomodel-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Nicolai Tand, un familist convins

Cei doi s-au căsătorit religios în 2018, iar despre eveniment Monica Tand a scris pe pagina personală de Facebook.

„Am ales să facem totul la noi în ogradă, în casa în care Nicolai a copilărit. Știam cât de importanți au fost părinții în viața lui, cât de puternică a fost legătura dintre ei și în felul acesta îi avea cumva aproape.

Vă mărturisesc că înainte de eveniment, am făcut un adevărat tur de forță. Acum ceva ani am transformat vechiul grajd într-o casă, o casă tradițională din Maramureș, pe care acum am început s-o renovăm', povestea vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete