Cine e și cu ce se ocupă Diana, iubita tinerică a lui Alex Dobrescu? A uitat-o pe Cristina Cioran: „A fost dragoste la prima vedere”

După doi ani de zile de relație. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit. El deja și-a refăcut viața alături de Diana, tânăra lui iubită alături de care a apărut într-un material pentru emisiunea „Xtra Night Show', de la Antena Stars. Au apărut ca un cuplu.

Diana e iubita lui Alex Dobrescu. Ea are aproape 22 de ani, e studentă, dar și make-up artist. „Ea se numește Diana, e de ajuns, nu? Ne cunoaștem de ceva vreme și de mai puțină vreme ne cunoaștem mai bine', a spus fostul iubit al Cristinei Cioran, conform Libertatea.

„Noi ne-am cunoscut acum o săptămână, prin prisma unor prieteni și asta a fost. Fac 22 de ani în curând, sunt studentă și make-up artist, cu asta mă ocup', a adăugat tânăra.

Diana e noua iubită a lui Alex DobrescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Ea își dorește să machieze cunoscuți, astfel încât să îi facă necunoscuți. A fost dragoste la prima vedere', a completat el.

Alex Dobrescu nu s-a ferit să vorbească și despre Cristina Cioran, mama fetiței lui, de față cu iubita tinerică. Acum câteva săptămâni vorbea despre căsătoria cu Cristina Cioran, acum e fericit alături de Diana. „Poate e întorsătura care trebuie. Nu a fost să fie. Nu sunt niște cauze pertinente, pur și simplu am pus pe foaie, am discutat ceea ce am făcut în cei doi ani de zile, cum ar merge în următorii ani, și mai bine decât să ne căsătorim, să o luăm fiecare pe drumul lui.

Eu chiar am vrut să ne căsătorim, dar suntem în dimensiuni diferite. (…) Sper să fie fericită, eu o să o ajut și pe ea, și pe fiica mea, așa cum o ajut și pe fosta mea soție și pe fiul meu, încât să fim liniștiți și împăcați, să nu ne terorizăm cu mesaje', a declarat el.

„Cu greu a rezistat alături de mine Cristina, dar probabil iubirea a făcut-o să suprime toate așa zisele greșeli ale mele. (…) Nu, nu am fost violent, am fost superviolent, am adus flori în fiecare zi, acasă, cred că e o formă de violență extremă. Am văzut-o și pe fetiță, și pe videocall. Cioran e o mamă deosebită, o crește perfect', a mai declarat el la „Xtra Night Show'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete