Cine e polițistul care a donat o parte din banii câștigați în emisiunea lui Dan Negru unor copii abandonați de părinți: „Mi-am dorit să câștig și pentru cineva care chiar avea nevoie…”

Gest emoționant făcut de unul dintre câștigătorii de la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru'! Eugen Udrea, polițist criminalist de profesie, a fost profund mișcat de povestea a doi frați orfani de tată și abandonați de mamă, care încearcă să își construiască o casă cu propriile mâini.

Impresionat de drama celor doi adolescenți, prezentată pe larg la Asta-i România!', polițistul pasionat de cuvinte și-a dorit să îi cunoască și să îi ajute pe cei doi tineri, de 16 și 13 ani.

 Însoțit de soția și mezina familiei, acesta a ajuns în satul Pelinu (Constanța) și le-a oferit celor doi frați un ajutor atât de necesar: o parte importantă din premiul câștigat la Jocul cuvintelor cu Dan Negru', un laptop și alimente. Momentele pline de bucurie ale acestei întâlniri au fost pe larg difuzate în cadrul unui reportaj al Știrilor Kanal D.

Emoția și bucuria celor doi adolescenți au fost uriașe, iar chipurile lor s-au luminat după mulți ani de amărăciune.

Eram pornit să câștig, nu numai pentru mine; mi-am dorit să câștig și  pentru cineva care chiar avea nevoie…', a spus Eugen Udrea despre gestul sau atât de frumos.

Eugen-Udrea-alaturi-de-copiii-carora-le-a-donat-o-parte-din-premiul-de-la-Jocul-Cuvintelor-cu-Dan-Negru_Kanal-D-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Polițistul criminalist a câștigat 7700 de lei la emisiunea Jocul cuvintelor cu Dan Negru' și le-a oferit celor doi tineri un sfert din binemeritatul premiu. De asemenea, a petrecut timp alături de cei doi frați și i-a învățat și primii pași în utilizarea laptopului.   

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete