Cine e iubitul Cristinei Ciobănașu. Are o nouă relație la 7 luni de la despărțirea de Vlad Gherman

La șapte luni de la despărțirea de Vlad Gherman, cel care i-a fost alături nouă ani de zile, Cristina Ciobănașu și-a făcut un nou iubit. S-au afișat împreună în ipostaze tandre. 

Vara aceasta, Cristina Ciobănașu a participat la o serie de evenimente, dar nu singură, la multe dintre ele s-a afișat cu un bărbat misterios. Acum s-a aflat că acesta era nimeni altul decât noul ei iubit. La șapte luni de la separarea de Vlad Gherman trăiește o nouă poveste de iubire cu Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu nu s-a ferit să vorbească despre noua ei relație fostului iubit. Vlad Gherman a dezvăluit că actrița i-a mărturisit că iubește din nou, iar acesta a felicitat-o.

„Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte', a declarat Vlad Gherman pe YouTube.

„Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas', a mai adăugat tânărul actor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete