Cine e iubitul Cristinei Ciobănașu. Are o nouă relație la 7 luni de la despărțirea de Vlad Gherman

La șapte luni de la despărțirea de Vlad Gherman, cel care i-a fost alături nouă ani de zile, Cristina Ciobănașu și-a făcut un nou iubit. S-au afișat împreună în ipostaze tandre. 

vlad gherman reactie iubit cristina ciobanasuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vara aceasta, Cristina Ciobănașu a participat la o serie de evenimente, dar nu singură, la multe dintre ele s-a afișat cu un bărbat misterios. Acum s-a aflat că acesta era nimeni altul decât noul ei iubit. La șapte luni de la separarea de Vlad Gherman trăiește o nouă poveste de iubire cu Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu nu s-a ferit să vorbească despre noua ei relație fostului iubit. Vlad Gherman a dezvăluit că actrița i-a mărturisit că iubește din nou, iar acesta a felicitat-o.

„Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte', a declarat Vlad Gherman pe YouTube.

„Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas', a mai adăugat tânărul actor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete