Cine e noua iubită a lui Alex Leonte. Bărbatul a uitat-o pe Theo Rose, care i-a fost parteneră 5 ani de zile

Alex Leonte și-a găsit fericirea după ce s-a despărțit de Theo Rose. Manuela Lupașcu e noua iubită a acestuia, ea a făcut și primele declarații despre povestea lor de iubire.

Cinci ani de zile Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu. S-au despărțit în urmă cu aproximativ un an de zile, de comun acord. „Ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut', a dezvăluit Alex Leonte în mediul online în august 2022.

„Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta, să vedem cum stau lucrurile mai departe'

Acum, el a trecut peste despărțirea de Theo Rose și are o nouă iubită. Manuela Lupașcu e foarte discretă în ceea ce privește relația cu Alex Leonte. Cu toate acestea, a făcut câteva dezvăluiri din relația lor.

„Pentru tot îmi fac timp, astfel încât să am de toate în viața mea. Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta, să vedem cum stau lucrurile mai departe.

iubita-alex-leonte-manuela-lupascu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente doar pentru noi. Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (n.r. – că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni.

Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Realitatea și viața pe care o avem fac parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț, că e mai drăguț', a spus Manuela Lupașcu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Manuela Lupașcu e creator de conținut, are zeci de mii de urmăritori pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete