Cine e nașa de botez a băiețelului lui Theo Rose și a lui Anghel Damian. O cunoscută cântăreață îl va boteza pe Sasha Ioan

Nașa de botez a băiețelului lui Theo Rose și a lui Anghel Damian va fi o cântăreață celebră de muzică populară. Cântăreața încă nu a născut, dar a ales numele micuțului, dar și părintele lui spiritual.

Invitată în emisiunea lui Theo Trandafir de la Kanal D, Raluca Diaconu, prezentatoare de televiziune și artistă de muzică populară, a dezvăluit că va fi nașa de botez a fiului lui Theo Rose și a lui Anghel Damian. Raluca e chiar sora mai mare a lui Theo.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie', a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show', conform wowbiz.ro.

sora-lui-theo-rose-nasa-baietelului-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe lângă Raluca Diaconu, Theo Rose mai are și un frate, pe Radu. „Am avut o perioadă, în momentul în care Teo a ajuns să fie pe picioarele ei și nu am mai ajuns să-i port de grijă, ce mănâncă, cu ce se îmbracă, m-am blocat puțin, pentru că eu m-am gândit că acum e mare, e pe picioarele ei, eu acum ce fac, ce-i mai ofer.

Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare', i-a mai dezvăluit artista lui Teo Trandafir despre relația lor ca surori.

Theo Rose își dorește să nască natural

 Actrița din serialul „Clanul’ și-ar fi dorit să nască natural, însă bebelușul are cordonul în jurul gâtului și este destul de mare. Medicul care se ocupă de sarcina vedetei i-a recomant să nască prin cezariană, pentru a nu suferi alte complicații.

„Cred că patru săptămâni mai am, în cap, de aici înainte! Acum, că vom trece puțin de termen, se întâmplă adesea, dar na, patru săptămâni. (…) Mă încearcă emoții de tot felul. E nerăbdarea pe primul loc, există și un fel de teamă, pentru că mi-am dorit foarte tare să nasc natural, din ce am înțeles, copilul meu e mai mare, mi-e mare copilul. Și e posibil să nu se poată, are și cordonul în jurul gâtului, să vedem de câte ori. Eu îmi doresc să încerc, în orice caz, și vedem. Dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, vom face, ca să nu punem pe nimeni în pericol, da…

Cred că o să plâng tare când o să îl țin în brațe. Mă bucur că am avut copilul într-un moment în care chiar mi-am dorit copil. Unii zic că suntem prea tinere să facem copii acum, dar mie nu mi se pare, mi se pare că e momentul potrivit. Cred că aveam nevoie de asta. De copil… Că unii au zis, cred că pauza ți-a prins bine. Nu, copilul. Aștept copilul, nu pauza’.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete