Cine e iubitul fiicei lui Liviu Vârciu. Carmina s-a afișat cu partenerul: „Am vrut să păstrez secret, dar…”

Carmina Vârciu e fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu. Tânăra a locuit ani de zile la Arad, alături de mama ei, dar de o perioadă e în București. A stat cu chirie cu o prietenă, iar acum s-a mutat în propriul apartament. A și anunțat că are o relație.

Carmina, care e studență la jurnalism, are propriul apartament în București. Liviu Vârciu i l-a și amenajat, i-a cumpărat chiar și o mașină. Tânăra, fericită cu schimbările in viața ei, i-a mulțumit tatălui pe Instagram. „Am început un nou capitol în viața mea. M-am mutat singură🦋 Mulțumesc @liviu_varciu și @conforturban pentru cea mai minunată surpriză💌 Sunt învăluită de emoții frumoase și constructive care mă vor ajuta în multe de acum înainte. Sunt cea mai fericită. 🤍🦋Mă simt norocoasă', a scris Carmina în mediul online.

Recent, Carmina l-a arătat tuturor și pe iubitul ei. Tânăra a făcut câteva declarații despre partenerul ei pe care ani l-a ținut departe de ochii tuturor. „Am stat la iubitul meu pentru că da, am iubit de foarte mult timp și nimeni nu știa asta, pentru că am vrut să păstrez secret, dar nu mai are niciun sens acum și o să și vedeți de ce, cel mai probabil la tata în vlog', a precizat fiica lui Liviu Vârciu în mediul online.

carmina-varciu-si-iubitulSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Liviu Vârciu va publica curând pe Youtube un video în care apare și iubitul fiicei sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete