Cine e fata pe care o știm drept Minelli?

A uimit lumea cu ritmul și prezența ei scenică… A rupt topurile cu melodiile ei și în toate colțurile lumii cineva a fredonat la un moment dat o crâmpeie dintr-un refren semnat Minelli. Nu știm mai nimic despre fata apărută de niciunde, poate pentru că nu și-a dorit să fie puternic mediatizată, ori poate a considerat proiectul muzical Minelli mai important decât desprinderea imaginii ei din el, sau poate, pur și simplu nu vrea să fie altcineva decât parte a unui succes muzical fără echivoc.

Minelli17113_1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Cine ești tu, Minelli, cine e fata din spatele acestui nume răsunător din muzica românească?

Hello, hello! Numele meu adevărat este Luisa, am copilărit într-un oraș mic, dar frumos, Slobozia, am avut o copilărie frumoasă, guvernată de muzică și dacă ar fi să mă caracterizez un pic, sunt ambițioasă, empatică și cu niște principii bine conturate.

Cum ai ajuns să fii fredonată în toată lumea? E copleșitor succesul?

Cred că totul se datorează perseverenței, muncii continue, oamenilor frumoși cu care m-am înconjurat și talentului. Ceea ce e cu adevărat copleșitor, pentru mine, este acel moment când sunt pe scenă și văd o mare de oameni cum îmi cântă piesele… este un sentiment de neexplicat.

Care a fost melodia cu care ai cucerit publicul?

Sunt multe piese care am cucerit publicul, de la Mariola' la Rampampam', MMM', Nothing Hurts', Could Be Something', Deep Sea', Illusion', Drinks on Mi'.

În industria muzicală, un succes răsunător, așa cum este al tău se împarte cu o echipă. Cine sunt ei?

Da, echipa este un pion important pe tabla unui proiect și eu chiar mă bucur de o echipă mare în jurul meu, de la echipa Global cu care îmi conturez ideile, la echipa de studio de producători foarte talentați, ca Alex Cotoi, Marci, Sebi, Viky Red, Quick. De la echipa de video și beauty, adică Qwba, Moza, Edith, Cătălin, Ana, Mădă, Hilke, până la echipa cu care împart scena, adică Răzvan, Dru, Emi, Mircea, Șerban, muzicieni care îmi sunt foarte dragi în primul rând și cu care am adunat deja multe experiențe frumoase prin câte țări am mers.

Știm puține lucruri despre tine… intenționat te-ai înconjurat de o aură de mister? Ai premeditat asta?

Da, sunt un artist pasionat de muzică și am vrut întotdeauna să aduc muzica în față și să o las să vorbească pentru mine.

Cânți din copilărie sau e un hobby descoperit la maturitate, care iată, ți-a schimbat destinul?

Totul a început din copilărie, am fost dintotdeauna pasionată de muzică și mă bucur că fac asta și acum… și la un nivel foarte înalt.

Ce nu știe lumea despre tine și ți-ai dori să se știe?

Nu am ceva anume ce aș vrea să se știe, poate faptul că am scris o carte de poezii la un moment dat și poate să se știe mai mult și în România că sunt un artist român, pentru că încă sunt uimiți oamenii când aud că sunt româncă.

În ce țară publicul te-a surprins cu adevărat?

Sunt multe țări unde muzica mea este foarte apreciată, însă ca reacție live m-a surprins enorm publicul din Polonia, Ungaria, Lituania, Armenia, Uzbekistan, am avut câteva festivaluri mari anul trecut acolo și a fost un vis.

Crezi că inteligența artificială o să afecteze industria muzicală?

Am văzut câteva videouri, piese făcute cu inteligența artificială și mi se pare wow ce se întâmplă, însă nu cred că va afecta industria muzicală.

Foto: Ștefan Dani

Cum arată acum Hurrem din serialul turcesc „Suleyman Magnificul'? Cea mai sexy apariție de la Cannes

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete