Cine e bărbatul cu care s-a căsătorit Ani Crețu după aproape 15 ani de relație. Au făcut cununia religioasă

În weekendul care a trecut, Ani Crețu s-a căsătorit cu Marcel Chiva după o relație de aproximativ 15 ani de zile. Cei doi au împreună și un băiețel, pe Adam.

Ani Crețu, care are 44 de ani, a trecut în tinerețe printr-un divorț. Ulterior, ea l-a cunoscut pe Marcel Chiva, care e director de vânzări la Nordvil Moto, dealer Harley Davidson. De 15 ani ei sunt împreună la rău și la bine, iar acum, după atâția ani, ei s-au căsătorit religios.

În weekend au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, la biserică. Ea a fost cea care a postat mai multe fotografii de la eveniment, în imagini apare ăntr-o rochie portocalie, iar ginerele are un costum elegant. Ani Crețu nu a îmbrăcat rochia de mireasă tradițională, albă.

„O zi cu mare încărcătură emoțională', a fost mesajul transmis de Ani Crețu pe Facebook. Pe Instagram, în schimb, ea a anunțat de cât timp are o relație cu soțul. „După 14 ani și jumătate am făcut-o', a mai notat ea.

Ani Crețu s-a căsătorit după aproape 15 ani de relațieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ani Crețu: „Nu ne-am plăcut'

Ani a declarat că la prima întâlnire cu actualul ei soț nu a existat o chimie între ei, deși au o relație de 14 ani acum.

„Nu ne-am plăcut din secunda în care ne-am văzut. Ulterior, la ziua lui Mugur și a fost o invitație să bem o șampanie și uite că avem 14 ani. În 14 ani nu ne-am certat niciodată, noi nu vorbim. Trimitem mesaje prin copil’, a povestit Ani Crețu, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete