Cine e Alexandru Abagiu. De peste 25 de ani are aceeași meserie cu care se mândrește

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din România. Lucrează în acest domeniu de peste 25 de ani. Grației meseriei sale, el le-a cunoscut pe unele dintre vedete internaționale, pe Penelope Cruz sau pe Jane Fonda.

Cu o carieră de peste 23 de ani, Alexandru Abagiu face parte din primele generații de make-up artiști atestați din România. Pasionat de pictură încă din copilărie, Alexandru Abagiu a renunțat, în adolescență, la șevalet, pentru a aduce frumusețea pe chipurile femeilor. S-a specializat la o renumită școală din Paris, în vremea când denumirea de make–up artist' nici nu exista în nomenclatorul meseriilor din România.

Alexandru Abagiu este național make-up artist, pentru un renumit brand internațional, a lucrat cu mari vedete din România, și timp de 10 ani a făcut parte din echipa de make-up artiști ai Festivalului de Film de la Cannes, răsfățând cu talentul său nume uriașe precum Jane Fonda, Natalie Portman, Penelope Cruz sau Paris Hilton. În plan personal, Alexandru Abagiu este necăsătorit și nu are copii.

Duminica aceasta, el e invitatul lui Denise Rifai de la Kanal D. Ce defect nu poate ascunde Alexandru Abagiu?', Când obsesia pentru frumusețe urâțește?', Și-au pierdut româncele naturalețea?', Ce vă enervează la vedetele din România?', Cine este vedeta dumneavoastră preferată?', Ați regretat vreodată că nu ați rămas la Paris?', Câți bani ați câștigat din make-up?', iată doar câteva dintre întrebările interviului, la care Alexandru Abagiu este gata să răspundă, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Alexandru Abagiu a participat și la „Asia Express'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete