Christian Sabbagh e milionar? Ce i-a spus lui Denise Rifai despre averea lui: „Banul nu e foarte important”

Christian Sabbagh, personalitate foarte iubită de publicul larg, jurnalist cu experiență uriașă, a fost invitat duminică, 4 decembrie, la maratonul celor „40 de întrebări cu Denisei Rifai', emisiune difuzată de la 22:00, la Kanal D!

Christian Sabbagh este prezentatorul principalului grupaj informativ al zilei la Kanal D și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de investigație și corespondenți de război. În cei 30 de ani de carieră, prin investigațiile sale, a reușit să schimbe destinele multor oameni și să salveze vieți.

De numele lui Christian Sabbagh și al Știrilor Kanal D se leagă campanii devenite celebre precum cea a aducerii acasă a celor 33 de muncitori români deveniți sclavi în Libia sau operațiunea riscantă a eliberării româncei obligate să se prostitueze în Germania. Cu origini româno-libaneze, Christian Sabbagh și-a trăit copilăria atât în România comunistă, cât și în Libanul măcinat de război. Are o poveste de viață impresionantă, pe care a pus-o în slujba oamenilor, prin intermediul profesiei sale pe care o iubește atât de mult.

În emisiunea ei, Denise Rifai l-a întrebat direct pe Chistian Sabbagh dacă nu cumva nu se numără printre milionarii României, având în vedere că acesta are o carieră de succes, plină de momente demne de a fi remarcate.

„Te numeri printre milionarii României?', a fost întrebarea pusă de Denise Rifai, iar Christian Sabbagh nu a ezitat în a spune adevărul.

Christian Sabbagh e prezentator de știri la Kanal DSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu, sub nicio formă! Colegii noștri mai au darul de face din țânțar armăsar. Nu cred că schimb mașinile la trei luni. Cred că le schimb ca orice om normal, la un an sau doi. Mașinile sunt luate în leasing. Îți dai seama, dacă aș fi avut, dacă eram milionar, cred că le luam cu banii cash. Mă duceam la vecinul nostru de aici și o luam din showroom.

Nu sunt un milionar. Sunt un om care muncește. Sigur, pentru mine, banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui, nu alerg după bani.

Sunt și un tip cheltuitor, în același timp. Și, într-adevăr, de când familia e numeroasă acum, și cheltuielile sunt mari, așa că mofturile astea ale mele deja s-au cam dus, am renunțat' a declarat Christian Sabbagh, în cadrul emisiunii „40 de întrebări', conform kanald.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete