Cele mai bune mașini second hand sub 75.000 de lei pentru 2021

S-ar părea că prețul mediu al unei mașini second hand se apropie de câteva mii de euro (14000, mai exact), ceea ce pentru unii ar fi, de fapt, mult prea mult. Există acea categorie a persoanelor care nu sunt dispuse să investească într-un autovehicul prea mult, iar pentru aceasta se mulțumesc cu mașini cu ajutorul cărora să își satisfacă pur și simplu nevoia de a se deplasa dintr-un loc în altul fără prea multă bătaie de cap.

Astfel, piața mașinilor second hand cu prețuri de doar câteva mii de euro, echivalentul a câtorva zeci de mii de lei, este mare. Însă cu o astfel de sumă se pare că poți achiziționa mașini bune, pe care să le folosești încă mulți ani și în care să nu investești prea mult pentru a funcționa bine. O variantă asemănătoare atât ca spațiu și dotări, cât și ca preț este Renault Captur, mașina de familie ideală și pentru călătorii lungi datorită confortului oferit. 

Renault Laguna III sau Volkswagen Polo 5 pentru aproximativ 70000 de lei?

Renault laguna III este una dintre cele mai iubite mașini potrivite pentru familii, fiind sedanul ideal ales mai ales pentru spațiul generos pe care îl oferă. Dotată cu un motor puternic și făcută să reziste foarte bine în timp, acest model de mașină este ideal pentru cei care au posibilitatea de a aloca un buget de până în 70000 de lei pentru achiziția unei mașini. Deși este o achiziție relativ nouă, este importantă verificarea numărului VIN al mașinii, astfel încât achiziția să fie într-adevăr una sigură și verificată. 

Volkswagen Polo 5 reprezintă o variantă și mai bună de mașină pe care o poți achiziționa la o sumă sub 75000 de lei, mai ales că este vorba despre mașina germană realizată la unele dintre cele mai înalte standarde de calitate. Acest model de mașină poate fi achiziționat la sume de până în 70000 de lei fiind apreciat mai ales pentru confortul deosebit pe care îl oferă, dar și pentru estetica specifică vehiculelor Volkswagen. 

Ce mașini second hand poți achiziționa cu sume de aproximativ 50000 de lei?

Este extrem de dificil să enumeri toate modelele de mașini disponibile pe piața second hand pe care le poți achiziționa la aproximativ 50000 de lei, pentru că alegerile pe care le poți face sunt numeroase. Atunci când dorești să alegi o mașină pentru această sumă maximă de bani, trebuie să stabilești înainte de toate dacă ai nevoie de o mașină de oraș sau o mașină de familie, apoi să te orientezi spre un anume producător preferat, dacă este cazul. Pentru sume de până în 50000 de lei, poți achiziționa chiar și un Mercedes SLK, deși cele mai multe alegeri merg spre mașinile care au un cost al întreținerii redus, așa cum sunt modelele de mașini Citroen (Citroen C3, C4 sau chiar C5), a treia generație de Renault Megane sau chiar un Peugeot 208 echipat complet. Cu o astfel de sumă poți aspira chiar la unele modele de mașini 4×4 sau chiar la modelele Peugeot 5008 sau renault Espace dacă este vorba despre o mașină de familie echipată corespunzător. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial