Cele 4 rochii pe care orice femeie distinsă și stilată trebuie să le aibă în dulap

Cele 4 rochii pe care orice femeie distinsă și stilată trebuie să le aibă în dulap

Nu dimensiunea garderobei te face mai stilată, ci alegerea unor piese vestimentare de bun gust. Dacă ai în dulap aceste modele de rochii, poți spune că nu-ți lipsește nimic.

A venit cel mai frumos anotimp din an și este vremea să scoatem din dulap din nou rochiile. Ele sunt, de departe, cele mai feminine piese din dulap și pun în valoare corpul unei femei mai bine decât orice alt articol vestimentar, nu crezi? Asta nu înseamnă, însă, că trebuie să ai dulapul plin până la refuz de haine. Este suficient să ai câte două modele de rochie aparținând unor stiluri diferite, pentru a acoperi cât mai multe evenimente și ocazii. Iată care sunt în opinia noastră rochiile care nu trebuie să-ți lipsească din dulap:

  1. Rochia care îți aduce complimente de fiecare dată când o porți

Credem că știi despre ce rochie vorbim. Fiecare femeie are în dulap acea rochie cu totul specială, pe care o poartă doar la ocazii speciale. Este vorba despre o rochie elegantă, care nu trebuie scoasă din dulap decât la evenimente deosebite. În această perioadă în care este sezonul nunților este momentul cel mai potrivit pentru a o purta.

Dacă încă nu ai această rochie sau pur și simplu vrei una în plus, este de ajuns să te uiți printre aceste modele superbe, pentru a găsi inspirația și ideile de ținută pentru următoarea ocazie specială. După cum vezi, sunt rochii pentru evenimente, care ies în evidență printr-un croi deosebit și culori care nu te lasă să te pierzi în mulțime.

  1. Varianta salvatoare, pe care să o îmbraci ori de câte ori nu mai știi ce să porți

O altă rochie care nu trebuie să-ți lipsească din dulap este rochia casual, dintr-un material fluid, care nu are nevoie de călcare și la care poți apela ori de câte ori nu mai știi cu ce să te îmbraci. Într-o nuanță clasică – negru, alb, bej, roz pudrat – este rochia care se potrivește deopotrivă și cu sandale, și cu balerini sau pantofi eleganți. În cazul în care încă nu ai una deja, e cazul să o pui pe lista de cumpărături.

  1. Vaporoasă și răcoritoare, este rochia perfectă pentru o plimbare pe faleză

Rochiile vaporoase reprezintă unul dintre motivele pentru care iubim vara. Materialul fluid și subțire ne face să le plasăm printre cele mai comode haine din întreaga garderobă feminină. În plus, ele au un aer romantic și boem și sunt perfecte pentru o vacanță la mare sau pentru un city break la Roma sau la Barcelona, în care te plimbi ore întregi pe străduțe și admiri frumusețea orașului.

  1. Acea rochie norocoasă care te-a ajutat în toate întâlnirile importante de la birou

O altă rochie pe care ar trebui să o aibă orice femeie este cea pentru birou. Este rochia care te face mai încrezătoare și care te ajută să dai lovitura la birou ori de câte ori ai o întâlnire importantă sau mergi la un interviu pentru un nou loc de muncă. Hainele pe care le purtăm au o influență importantă asupra puterii de concentrare și asupra încrederii în forțele proprii. Probabil ai observat și tu că atunci când porți o rochie nouă te simți invincibilă, așa că nu trebuie să subestimezi puterea unei rochii bine alese.

Este știut că nu haina îl face pe om, dar adevărul este că orice femeie se simte mai bine într-o rochie stilată și care îi vine ca turnată. Tu ai toate tipurile enumerate de noi?

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda