Cel mai mare regret al Mariei Buză: “Asta e o suferinţă foarte mare…”

Maria Buză și George Pătraşcu au o căsnicie fericită de mai bine de 22 de ani și chiar dacă nu mai sunt la începutul relației, iubirea dintre cei doi este tot mai puternică.

Fiind un cuplu sudat și având o relație care se bazează pe încredere, Maria Buză și George Pătrașcu mărturisesc că sunt dependenți unul de celălalt și că nu pot sta departe unul de altul. Făcând parte din industria muzicală, cântăreața este mai tot timpul pe drumuri. Cu toate acestea, cei doi reușesc să îți facă timp și pentru ei și să se surprindă reciproc. Cei doi se împart între afacerile din București și cele din Constanța, fără să uite de viața de familie.

Cel mai mare regret al Mariei Buză

Chiar dacă are succes pe plan profesional, iar în plan personal viața ei este aproape perfectă, Maria Buză are un mare regret. Vedeta are o durere în suflet din cauza faptului că nu reușește să petreacă suficient timp alături de soțul ei și de băiețelul lor, Andrei.

“Asta e o suferinţă foarte mare, dar îţi promit că mergem undeva, noi doi şi băieţelul nostru!', i-a spus Maria Buză soțului ei, în emisiunea “Dincolo de aparențe”, emisiunea Florentinei Fântânaru, potrivit a1.ro.

Maria Buză este o actriță și cântăreața română, dar a cochetat și cu domeniul televizunii. Aceasta este cunoscută ca fiind o persoană cu poftă de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. Este căsătorită cu George Pătrașcu și împreună au un băiat.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Maria Buză.

Foto: facebook

Citește și:

Antonia a plecat în Italia să-și vadă fetița! Când a ajuns, a rămas surprinsă de cum a gasit-o pe Maya

Patricia de la Amadeus face sporturi extreme! Se cațără pe stânci și versanți: „Este foarte greu, dar e unică senzația!'

Ozana Barabancea a decis să-și schimbe viața! Va face o operație de mișcorare a stomacului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete