Cea mai căutată piesă pe Shazam este românească. Despre ce melodie este vorba și cine o interpretează?

Cea mai căutată piesă pe Shazam este românească. Despre ce melodie este vorba și cine o interpretează?

Ori de câte ori auzim la radio o piesă nouă și ne dorim să aflăm titlul ei și cine o interpreteză accesăm imediat aplicația Shazam, care ne salvează de fiecare dată.

Cunoscuta cântăreață Minelli se bucură de un imens succes nu doar în România, ci și dincolo de granițele țării, iar cifrele înregistrate de noul ei single Rampampam pe Shazam stârnesc invidia celor mai mari artiști ai scenei mondiale.

În acest moment, piesa Rampampam ocupă locul 13 în topul mondial al aplicației Shazam, iar în această săptămână se numără printre cele mai căutate melodii din întreaga lume alături de alte hituri de succes ale momentului precum „Peaches' de la Justin Bieber sau „Astronaut In The Ocean' de la Masked Wolf.

Piesa Rampampam a fost lansată pe 18 martie, însoțită de un videoclip, care a fost regizat de Kobzzon. Producția muzicală a fost compusă de Minelli și de Viky Red. În prezent, videoclipul are peste 18 milioane de vizualizări.

„Cred că aduce o doză de curaj și de putere, chiar dacă tema principală este cea a unei relații care a provocat răni. De fiecare dată când lucrez cu Viky Red rezultatul este unul care mă încântă, la fel și de data aceasta. Clipul surprinde foarte bine mesajul piesei și transformă totul într-o poveste plină de acțiune. Sper să vă placă ce a ieșit și să vă bucurați de Rampampam', declara Minelli în momentul lansării piesei, care, începând cu 20 mai, are și o versiune în limba franceză.

Minelli, pe numele său real Luisa Ionela Luca, este o cântăreață, compozitoare și textieră originară din Slobozia, care va împlini 33 de ani pe 22 august.

Este căsătorită și are doi copii: o fată de 12 ani și un băiețel de 4 ani. Ea a făcut parte din trupa Wassabi, care a fost înființată în 2006 de către Marius Moga, cel care a și compus multe dintre piesele celor patru componente ale grupului, printre care și îndrăgita Lora.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete