Ce va face Florica Boboi cu cei 30.000 de euro câștigați la „Chefi la cuțite”. Ea locuiește la Paris, e bucătar și organizator de evenimente

Florica Boboi e marea câștigătoare „Chefi la cuțite', sezonul 10. Concurenta a impresionat la proba finală, care i-a adus și marele premiu în valoare de 30.000 de euro, pe care, într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show' de la Antena Stars, a spus cum vrea să îl cheltuie.

„Cred că o să le cumpăr copiilor ceva. Sunt foarte fericiți și mândri, apoi o să încerc să îmi deschid o sală de evenimente.(…)

Am văzut că mă cam alergau oamenii să facă poze cu mine. Mă simt așa… parcă puțin ciudat, nu sunt obișnuită', a spus Florica Boboi, potrivit Spynews.

„M-am simțit la fel ca atunci, seara, foarte emoționată. Am fost aici și cu Raluca, și cu Adrian, și cu ceilalți din echipa roz, și cu Manciu, cu Titus, Ștefania, ne-am uitat împreună la finală. Emoțiile au fost foarte mari, știți bine că nu se aștepta nimeni. Niciodată în viața mea nu m-am așteptat să câștig eu', a mai spus aceasta.

„La început am ajuns, am trecut toate probele în bootcamp și nu a mai ajuns tunica să mi-o dea și mie după care am fost chemată înapoi cu amuleta lui chef Scărlătescu. Chef Scărlătescu m-a dat la Bontea, crezând că îl încurcă. E a șasea oară când câștigă chef Bontea', a mai spus Florica Baboi la „Xtra Night Show'.

Florica Boboi lucrează în ParisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e Florica Boboi

La 37 de ani, Florica este bucătar și organizator de evenimente la Paris, dar drumul ei până acolo nu a fost deloc ușor. „Vin din Țara Oașului. Am fost la Viena, apoi în Italia și ulterior la Paris. Am plecat la Viena în 2002, unde am muncit din greu în agricultură și câte 20 de ore pe zi, de la 3 dimineața la 11 seara, ca să câștig banii de mâncare și chirie. Soțul nu s-a regăsit, însă, deloc acolo, așa că am plecat în Italia, unde am muncit la curățenie.

Apoi patronii pentru care lucram și-au deschis un restaurant cu fructe de mare. Așa am furat din meseria bucătarilor puțin câte puțin și am zis să încerc să fac asta. Ce au ei și eu n-am?! Am făcut o școală de bucătărie la Torino și, într-un final, am reușit să iau locul unui bucătar la restaurantul de fructe de mare, le-a mărturisit ea juraților emisiunii.

Dar pentru că financiar, lucrurile nu erau echitabile, Florica a avut curajul să ia viața de la capăt, alături de familia sa, în Franța. ‘Acolo am început să lucrez iar ca femeie de serviciu, pentru că nu știam limba franceză ca să mă angajez într-un restaurant. Dar nu era locul meu la curățenie, gândul meu tot la munca în bucătăria unui restaurant era. Soțul meu se opunea, însă, pentru că voia să stau acasă sâmbăta și duminica. Am făcut ce-a zis el, până la un moment dat, când m-am enervat. Eu sunt o fire bătăioasă, când vreau ceva, obțin. Dacă știu să fac altceva, de ce să stau aici?

Așa a reușit Florica să-și împlinească visul – la început în restaurante italiene, apoi și în bucătării franceze. ‘N-a fost deloc ușor, fiind măritată, cu copii, pentru că știm bine că bucătăria cere foarte multe sacrificii. Timp de doi ani, eu nu mi-am petrecut weekendurile cu familia. Dar după doar o lună la un restaurant francez, am ajuns șefa angajaților din bucătărie. Patronilor le-a plăcut foarte mult de mine. Am lucrat cinci ani acolo, apoi mi-am deschis propria afacere – firmă de catering și organizare de evenimente pentru comunitatea românilor din Paris., a povestit Florica Boboi, care a obținut 2 cuțite cu preparatul său, risotto cu fructe de mare, la preselecții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete