Ce truc are Octavia Geamănu pentru tenul ei. Costă 10-15 lei: „Se găsesc în orice supermarket”

În vârstă de 38 de ani, Octavia Geamănu impresionează cu silueta și cu tenul ei. Pentru Click, prezentatoarea de știri a dezvăluit care e trucul ei pentru un chip fără imperfecțiuni. E la îndemâna oricui.

„Sunt fără tratamente corporale, că nu am ce să mai modelez. În schimb, pentru ten și pentru păr, aici cred că ne-ar trebui mult timp să povestesc ce fac. Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuronic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute. O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare!

O să vadă diferența. Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment', ne dezvăluia Octavia într-un interviu, potrivit Click.

octavia-geamanu-secret-ten-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Octavia Geamănu, scoasă de la Observatorului Antenei 1

Într-o postare pe Facebook de acum câteva luni, Octavia Geamănu a explicat că ea continuă să meargă zilnic la muncă, este prezentă în redacție, dar nu și pe micul ecran, în postura de prezentatoare de știri. Spune că a fost nedreptățită. „Întotdeauna am răspuns mesajelor pe care mi le-ați trimis. În ultimele două luni și jumătate am fost însă în situația de a nu putea să vă ofer un răspuns referitor la «dispariția» mea de la Observator. „Angajatorul nu a oferit o explicație referitoare la scoaterea mea de pe post' Mi-a fost greu și îmi e greu și acum când scriu aceste rânduri să discut despre acest subiect chiar și cu apropiații, cu atât mai mult în spațiul public. Dar cum «știrea» se rostogolește în online, consider că e momentul să nu mai evit să răspund sutelor de mesaje primite aici, pe Facebook. Am tot sperat că lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicație referitoare la «scoaterea mea de pe post» așa cum a fost interpretată, în mod real, de presă, ca și cum n-am existat, deși exist.

Merg în continuare în redacție și aștept că angajatorul să își respecte obligațiile convenite cu mine, căci eu, după cum bine știți, am prezentat Observator 19 doar în weekend, excepție făcând zilele de concediu ale colegilor din timpul săptămânii când n-am spus niciodată că nu vin în sprijinul echipei', a spus prezentatoarea, care e deja în proces cu Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete