Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 28 martie – 3 aprilie

horoscop 28 martie-3 aprilie

Iată cum va fi această săptămână din punct de vedere astrologic.

horoscop 28 martie-3 aprilie

BERBEC

Pluton vă predispune la reevaluarea relației de cuplu. Cu un minim efort, vă puteți îmbunătăți relația. Secretul este comunicarea.

Aspectul format de Neptun în această perioadă nu este tocmai favorabil sistemului vostru nervos. Somnul vostru nu va fi foarte odihnitor, veți visa mult și, adesea, vă veți trezi agitați. Rețineți, totuși, visele pe care le veți avea. Ar putea să vă dea indicii importante despre evoluția voastră personală.

TAUR

În ultima vreme, parcă ați început să vă cam pierdeți încrederea în partenerul de viață. Sfatul nostru este să nu fiți, totuși, suspicioși și geloși. Aveți obiceiul să dramatizați și chiar nu este cazul de data asta. Vă faceți rău gratuit.

Aveți mare grijă la sănătate. Aveți tendința să munciți până la epuizare. Nu ignorați nevoile organismului, mai ales în această perioadă în care sunteți mai vulnerabili.

GEMENI

Climatul conjugal este bun în ansamblu, însă ar trebui să îi acordați ceva mai multă atenție partenerului de viață. În această perioadă, s-ar putea să aibă mai multă nevoie de atenție, de tandrețe și de susținere.

Atenție la sănătate. Uranus și Venus prost aspectate vă pot predispune la probleme dermatologice și la alergii. De asemenea, Saturn vă poate face să vă pierdeți concentrarea și capacitatea de decizie. De aceea, feriți-vă să luați vreo decizie fără a reflecta îndelung.

RAC

Voi veți intra foarte ușor la bănuieli în legătură cu comportamentul partenerului de cuplu. Din această cauză, îl veți teroriza cu întrebări, cu suspiciuni, veți avea tendința să faceți din țânțar armăsar. Imaginați-vă că această situație ar putea escalada într-un conflict. V-ar conveni mai mult o ruptură? Reevaluați-vă relația, discutați calm cu partenerul de viață, apoi cu voi înșivă, abia apoi luați o decizie.

Din păcate, această situație este amplificată de faptul că Pluton va favoriza crizele de nervi. Ceaiurile de tei, de mușețel, de flori de portocal vor face minuni.

LEU

Viața voastră conjugală va fi favorizată de aspectul bun format de Jupiter. Inhibiții, blocaje, toate vor deveni o tristă amintire. Profitați de această perioadă pentru a da un suflu proaspăt relației. Este o perioadă favorabilă și pentru nativii singuri. În aer plutește izul unei întâlniri importante.

Este o perioadă favorabilă și sectorului profesional. Orice idei aveți, comunicați-le superiorilor și susțineți-le cu tărie. Pe lângă faptul că vor prinde contur, vă vor aduce și beneficii materiale.

FECIOARĂ

Vești bune pentru nativii singuri. Grație influenței planetei Venus, viața voastră amoroasă va lua o întorsătură pe care o așteptați de multă vreme. Fiți, totuși, precauți și nu vă aruncați cu capul înainte. Dați-vă răgazul de a vă cunoaște viitorul partener, altfel riscați să vă complicați inutil viața.

Cu moralul nu veți sta strălucit în perioada care urmează, însă puteți îmbunătăți situația privilegiind consumul de alimente care conțin fier și magneziu: ficat de porc, spanac, cereale integrale, ciocolată.

BALANȚĂ

Ca urmare a influenței lui Jupiter, voi veți fi destul de intransigenți cu partenerii de cuplu. Dacă aceștia nu vor fi în stare să ia decizii, le veți lua voi pentru ei fără să stați la discuție. Dacă vă numărați printre nativii singuri, trebuie să știți că voi veți avea tendința să ardeți etapele și să vă amăgiți cu o iubire de care nu prea ați avea motive să fiți siguri.

Din punct de vedere al sănătății, v-ați putea confrunta cu o o ușoară stare de nervozitate și cu o tensiune arterială puțin crescută.

SCORPION

Puterea voastră de seducție, în această săptămână, este la cote maxime. Asta este o veste bună, mai ales pentru nativii singuri, dar foarte probabil ca și cei aflați într-o relație să fie țintele complimentelor sau avansurilor din partea sexului opus. Așadar, mai ales dacă nu aveți o relație, dragostea vă va bate la ușă.

Ceea ce vă va preocupă cu adevărat sunt problemele determinate de lipsa banilor. Recomandarea noastră ar fi să nu apelați totuși la împrumuturi decât în cazuri extreme. În sectorul sănătății, este de notat o imunitate scăzută.

SĂGETĂTOR

În această perioadă, Mercur favorizează rezolvarea problemelor cu partenerul de viață. Dacă nu formați încă un cuplu, aveți grijă că sunteți predispuși să intrați în relații necorespunzătoare, doar de dragul de a nu fi singuri. Nu este chiar o judecată înțeleaptă.

În sectorul sănătății, Neptun vă va da ceva bătăi de cap predispunându-vă la oboseală accentuată. De asemenea, fiți atenți și la problemele cu coloana vertebrală.

CAPRICORN

Venus va aduce armonie în viața de cuplu a unora dintre voi, în timp ce Uranus va favoriza apariția unor probleme în viața unei părți dintre nativi. Pot apărea mici neînțelegeri, însă n-ar trebui să fie nimic grav.

În această perioadă sunt favorizate călătoriile și tranzacțiile imobiliare. La capitolul sănătate, nu se semnalează probleme deosebite, însă bine ar fi să vă conservați rezervele de energie. Sunt posibile întinderi musculare, dar, din fericire, nu este nimic grav.

VĂRSĂTOR

O săptămână plină de înțelegere, armonie și multă pasiune în special pentru nativii care au o relație. Nici cei singuri nu sunt uitați de astre. Voi puteți fi victimele' unui coup de foudre cum numai în filme vedeți. Fiți atenți să nu ratați ocaziile care vă apar în cale.

Atenție la bani: nu vor trage la voi deloc în perioada care urmează, dimpotrivă, am putea spune, vor fugi de voi. Aveți grijă să nu-i scăpați din buzunar sau să nu vă fie furați. De asemenea, n-ar fi bine să-i investiți în lucruri de care nu sunteți siguri că aveți nevoie.

PEȘTI

Contextul astral al acestei perioade vă permite să vă îmbunătățiți viața conjugală. Totuși, să știți că mai aveți mult până când relația voastră va reintra pe făgașul normal. Începeți să faceți primii pași în această direcție încă din această săptămână.

În sectorul banilor, trebuie să șitți că nu vă veți îmbogăți perioada următoare, însă veți avea câteva idei care, într-un viitor apropiat, vă vor aduce câștiguri importante. În ceea ce privește sănătatea, e posibil să vă dea ceva bătăi de cap durerile de spate și de articulații.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop