Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 8-14 iunie

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în săptămâna 8-14 iunie:

horoscop

BERBEC

În această săptămână, relația de cuplu reprezintă cea mai mică dintre grijile Berbecilor. Aceștia au dese momente în care și-ar dori mai degrabă un prieten decât un iubit. Grație influențelor astrale pozitive, în această săptămână este favorizată rezolvarea problemelor materiale – investiții financiare, tranzacții imobiliare, deschiderea unui cont de economii pentru a pune ceva deoparte pentru copii. O perioadă cu adevărat fastă va fi pentru persoanele care lucrează în asigurări și pentru brokeri. Sectorul sănătății este destul de bine aspectat, acești nativi fiind plini de energie fizică și nervoasă. Cu toate acestea, influența Lunii îi va face ușor impresionabili. Sfatul nostru este să nu te arunci cu capul înainte în tot felul de proiecte, așa cum îți este obiceiul, ci să iei în considerare și riscurile.

TAUR

În această săptămână, există posibilitatea ca partenerii de viață să reușească să-i scoată din sărite pe Tauri. Din fericire, Saturn îi va ajuta pe acești nativi să abordeze lucrurile cu calm și să nu intre în conflicte. Celor singuri, Neptun le va pune câteva bețe în roate, predispunându-i la dezamăgiri și la suferință. În sectorul banilor, se observă influențele negative ale lui Pluton care îi determină pe Tauri să nu fie prea lucizi și raționali. Prin urmare, acești nativi ar trebui să evite tranzacțiile financiare sau comerciale în această săptămână. Din punct de vedere al sănătății, Taurii resimt o oboseală accentuată. Din fericire, această scădere a tonusului se va atenua relativ repede.

GEMENI

Influența planetei Venus le va spori atractivitatea nativilor Gemeni. Cei care nu se află încă într-o relație vor putea începe una. Cu toate acestea, contrar obiceiului lor, Gemenii vor aborda cu prudență această relație. Sectorul banilor nu este foarte bine aspectat în această săptămână, acești nativi fiind predispuși la cheltuieli neprevăzute sau chiar la pierderea banilor din buzunar. Nu trebuie să se îngrijoreze însă peste măsură, căci este o situație care nu va dura mult timp. Prezența planetei Saturn este foarte favorabilă sănătății acestor nativi. Totuși, Gemenii vor trebui să acorde mai multă atenție alimentației, somnului și, de ce nu, activității fizice. Încărcați astfel cu energie, Gemenii vor fi capabili să facă miracole.

RAC

În această săptămână, Racii vor reuși să se facă plăcuți în fața multor persoane. Cu toate acestea, ei vor reuși să gafeze și să arunce cuvinte mult prea dure, care ar putea dăuna relațiilor cu oamenii din jur. Dragostea plutește în aer, așa că nativii singuri ar putea să întâlnească persoana potrivită. Totuși, aceștia vor fi predispuși mai degrabă la relații fără obligații. Planeta Uranus îi va ajuta pe Raci să-și consolideze situația materială. Este posibil chiar și un câștig la jocurile de noroc. Din punct de vedere al sănătății, Racii sunt în formă maximă. Cu toate acestea, unii dintre ei vor cădea în butoiul cu melancolie și vor suferi în mod nejustificat.

LEU

Mercur favorizează bunul mers al relațiilor și, în cazul nativilor care nu și-au găsit încă jumătatea, întâlnirea cu persoane care vor suscita interes asupra Leilor. Din punct de vedere financiar, acești nativi se pot lansa fără probleme în investiții imobiliare, în speculații financiare sau, de ce nu, pot încerca jocurile de noroc. Fizic și psihic,  Leii vor fi în cea mai bună formă în această săptămână. Casa sănătății este traversată de planetele vitalității. Este momentul ca Leii să-și îmbunătățească igiena vieții, acordând mai multă importanță alimentației și odihnei.

FECIOARĂ

Ambianța astrală a acestei perioade stă la originea unui anumit sentiment de frustrare. Mulți nativi vor simți o nevoie acută de a se stabiliza din punct de vedere sentimental. Uranus le predispune pe Fecioare la cheltuieli, de aceea se impune prudență maximă atunci când vine vorba de achiziții. Sfatul nostru legat de sectorul banilor este evitarea cu orice preț a împrumuturilor, întrucât există predispoziția îndatoririi excesive. Din punct de vedere al sănătății, este de remarcat o ușoară oboseală dobândită pe fondul eforturilor depuse în ultimele săptămâni. În ansamblu, acești nativi vor fi energici și în formă bună. Atenție, totuși, la rinichi! Ideal ar fi ca Fecioarele să se obișnuiască să bea ceva mai multă apă.

BALANȚA

Din păcate, viața multor cupluri în care se află o Balanță va fi acoperită de nori negri în această săptămână. Aceștia vor putea fi însă evitați dacă nativii renunță la raporturile de forță, la posesivitate, la gelozie, la jigniri. Nativii singuri se vor afla puși în situația de a face cunoștință cu o persoană destul de bine situată din punct de vedere financiar, care îi va atrage, dar cu care nu vor fi compatibili din multe puncte de vedere. Planeta Mercur îi va ajuta însă să ia cea mai bună decizie în această situație. Nici în sectorul banilor nu sunt vești grozave. Balanțele sunt predispuse la cheltuieli destul de mari, tocmai de aceea se impune prudență. Cu siguranță nu toate obiectele pe care acești nativi au de gând să le achiziționeze sunt indispensabile în această săptămână. Ușor de enervat din cauza influenței lui Marte, Balanțele ar putea încerca să se relaxeze și să-și consume energia practicând un sport.

SCORPION

Venus aflat în aspect armonic va proteja viața de cuplu a Scorpionilor, în ciuda crizei importante prin care va trecea aceasta în cazul unora dintre nativi. Nativii singuri vor fi în căutarea unor amoruri periculoase, asemeni unor montaigne-rousse-uri. Soarele își aduce influența pozitivă în sectorul banilor, așa că Scorpionii vor avea șansa să câștige bani din cele mai neașteptate surse. Investițiile sunt și ele bine-venite în această săptămână. În sectorul sănătății, Venus vine cu o influență pozitivă oferindu-le vitalitate acestor nativi.

SĂGETĂTOR

Climatul astral al săptămânii este favorabil vieții în doi. Tandrețe și pasiune, iată cele două cuvinte care ar putea descrie perfect relația de cuplu a Săgetătorilor în această săptămână. Sectorul banilor nu este însă la fel de bine aspectat. Întrucât sunt predispuși la cheltuieli însemnate, acești nativi ar trebui să-și limiteze cheltuielile, achiziționându-și doar lucrurile cu adevărat indispensabile. Vestea bună este că aceste eforturi vor fi cât de curând încununate de succes. Din punct de vedere al sănătății, acești nativi ar trebui să acorde ceva mai multă atenție alimentației. Recomandat ar fi ca, cel puțin pentru o perioadă, să evite excitanții de tipul cofeinei, să consume zilnic o salată de legume proaspete asezonată cu frunze de mentă, plantă cu proprietăți relaxante, să bea un ceai de verbină în cursul zilei și unul de mușețel înainte de culcare.

CAPRICORN

Soarele este favorabil vieții de cuplu a Capricornilor, care va cunoaște noi experiențe pasionale. Venus le poate pregăti Capricornilor singuri fie întâlniri surprinzătoare, fie dragoste la prima vedere, fie îi poate expune la evoluții surprinzătoare ale sentimentelor. În sectorul banilor, această săptămână nu vine cu vești bune. Acești nativi le vor duce lipsa și vor fi tentați să-i investească pe ultimii în jocuri de noroc. Sfatul nostru ar fi ca, dacă tot o fac, să investească sume mici. Problemele de sănătate cu care se vor confrunta Capricornii în această perioadă sunt balonările, arsurile la stomac și crizele de nervi.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea una dintre cele mai bune săptămâni din ultima vreme. Vor fi seducători, bine-dispuși, vor spune cuvinte frumoase și vor da dovadă de un simț al umorului ieșit din comun. De aceea, nativii singuri vor avea șanse maxime să-și găsească sufletul pereche. Saturn îi predispune pe Vărsători la cheltuieli însemnate. Fiți, așadar, atenți la lucrurile pe care vreți să vi le achiziționați și întrebați-vă de două ori dacă vă sunt toate indispensabile. În acest ritm, s-ar putea ca sfârșitul de săptămână să vă găsească faliți. Jupiter și Uranus aduc vești bune în sectorul sănătate. Tonusul și buna-dispoziție sunt definitorii în această perioadă.

PEȘTI

Din cauza influenței Lunii, Peștii vor fi nervoși și vor avea o dispoziție proastă, ceea ce va favoriza iscarea de discuții aprinse cu partenerul de cuplu. Nativii singuri sunt sprijiniți de Mercur care va juca un rol important în soluționarea problemelor sentimentale. În sectorul banilor, nu se prevăd pierderi, dar nici câștiguri. Totuși, unii nativi ar putea fi ușor înșelați, ceea ce ar determina investirea complet inutilă a unor sume destul de importante. Din punct de vedere al sănătății, acestor nativi le vor da bătăi de cap insomniile. Recomandarea noastră ar fi mai degrabă ca aceștia să elimine cauza decât să facă exces de somnifere. De asemenea, unii nativi ar trebui să acorde atenție modului de alimentație, întrucât s-ar putea trezi cu indigestii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop