Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 3-9 august

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 3-9 august

BERBEC

În această săptămână, Berbecii vor fi copleșiți de un sentiment de nesiguranță sentimentală. Dacă relația de cuplu nu-i mai satisface, vor fi tentați să renunțe la ea. Unii își vor pune ideile în aplicare, alții vor avea înțelepciunea de a încerca să mai salveze ce se mai poate salva. Cei singuri au tendința de a se îndrăgosti de persoane nedemne de ei. Banii constituie cea mai mică preocupare a acestor nativi în această săptămână. Și asta nu pentru că le-ar prisosi, ci pentru că problemele lor sentimentale sunt într-atât de mari, încât nu mai au loc și altele. Saturn îi predispune pe Berbeci la oboseală accentuată. Mâncatul mai sănătos și limitarea la maximum a consumului de excitante (cafea, ceai verde, negru) îi va ajuta să depășească această stare.

TAUR

Taurii se simt puțin constrânși în relația cu partenerul de viață. Ar vrea ceva mai multă libertate, dar, în același timp, ar avea nevoie și de siguranță afectivă. Bine ar fi să se gândească mai mult înainte de a lua o decizie pe care există șanse mari s-o regrete. Nativii singuri vor fi tentați să acționeze mai degrabă instinctual decât rațional, ceea ce nu ar fi tocmai recomandat. În sectorul financiar, încep să se întrevadă rezolvări ale problemelor cu banii. Totuși, acesta nu este un motiv ca Taurii să  fie mai puțin vigilenți în privința cheltuielilor. În sectorul sănătății, Taurii se pot confrunta, în această săptămână, cu o anumită sensibilitate la nivelul ficatului și rinichilor. Bine ar fi să-și supravegheze mai mult alimentația, mai ales dacă suferă deja de o afecțiune cronică.

GEMENI

Grație influenței planetei Venus, Gemenii acordă o importanță crescută vieții de cuplu. Cei singuri sunt predispuși la crize de gelozie cauzate de persoane de sex opus față de care au început să aibă anumite sentimente și care nu încetează să flirteze cu mai mulți. În sectorul financiar, Gemenii se vor confrunta cu o minicriză de bani. Din fericire, nu va dura prea mult, doar că până se vor reechilibra cu banii, vor trebui să fie foarte cumpătați și să-și reducă cheltuielile la minimum. Din punct de vedere al sănătății, contextul astral predispune la oboseală, accentuată și de alimentația haotică. Puțină ordine în alimentație, câteva zile de mâncat sănătos și la intervale regulate de timp ar fi mai mult decât benefice sănătății Gemenilor.

RAC

Grație influenței favorabile a Lunii, cuplurile în care se găsesc Raci vor retrăi experiențe și sentimente similare celor de la începutul relației, ceea ce va consolida aceste cupluri. Racii singuri au tendința de a se lăsa pradă instinctului și de a intra în relații cu persoane care nu vor reuși să se ridice la înălțimea așteptărilor acestor nativi. Sectorul financiar este bine apectat în această săptămână. Nu sunt probleme cu banii, așa că este o perioadă favorabilă investițiilor. Gemenii se vor confrunta cu o stare de oboseală fizică și psihică, ceea ce îi va face mai morocănoși și mai ușor de descurajat.

LEU

Cu puterea de seducție cu care îi înzestrează astrele în această săptămână, acești nativi vor face ravagii în rândul sexului opus. Dacă formează deja un cuplu, aceștia ar trebui să fie atenți să nu stârnească gelozia partenerului de cuplu. Dacă sunt singuri, au toate șansele să intre într-o relație, însă sfatul nostru ar fi să încerce să nu formeze un cuplu cu un coleg de serviciu. Nu au mare șanse de reușită aceste relații. În sectorul banilor, Leii se pot bucura de câștiguri nesperate în această săptămână. Poate fi vorba de bonusuri sau de prime. Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile ceva probleme dermatologice. Nimic grav, din fericire. Doar că alimentația haotică, stresul, oboseala accentuată nu au cum să nu-și pună amprenta asupra pielii.

FECIOARĂ

O săptămână mai puțin favorabilă vieții de cuplu a acestor nativi din cauza aspectelor negative ale planetei Neptun. Fecioarele vor fi tentate să dezgroape securi ale războiului, ceea ce va duce la neînțelegeri majore în cuplu. Pentru a le evita, ar fi recomandat ca acești nativi să plece împreună cu partenerul de cuplu în călătorii, în locuri pe care nu le-au mai vizitat de mult și unde au amintiri plăcute împreună. Nativii singuri vor fi ajutați de Venus, așa încât nu vor avea nicio dificultate în a seduce și în a stârni interesul persoanelor de sex opus. Dorința de a cheltui pe lucruri dintre cele mai inutile va fi la cote maxime în această perioadă. Noroc că astrele sunt binevoitoare în ceea ce privește banii și nu îi lasă lefteri pe acești nativi. Din punct de vedere al sănătății, Fecioarele s-ar putea să se confrunte cu dureri dintre cele mai diverse ca urmare a influenței lui Saturn. Din fericire, nimic grav.

BALANȚA

Uranus nu are o influență benefică asupra nativilor acestei zodii, inhibând atât comunicarea, cât și orice altă acțiune le-ar putea apropia pe Balanțe de partenerii lor. Tot datorită influențelor astrale, cei singuri vor avea tendința de a lua cu forța ceea ce cred ei că li se cuvine. Pe de altă parte, același context astral va fi propice câștigurilor financiare. Balanțele pot primi, în această săptămână, o sumă de bani neașteptată –  fie o primă,  fie o bonificație, fie vor câștiga la loto. Și din punct de vedere al sănătății sunt vești bune pentru acești nativi: vor fi echilibrați nervos, vor avea o capacitate de recuperare rapidă și un tonus excepțional.

SCORPION

Viața de cuplu a Scorpionilor va fi armonioasă în această săptămână, aceștia reușind să dea noi valențe iubirii care i-a legat de partenerii lor. Scorpionii singuri au mari șanse să-și dea pe spate potențialii parteneri cu niște bucate alese, pregătite, evident, de ei. Dacă acești nativi au de gând ca, în această perioadă, să facă achiziții imobiliare, ideal ar fi să ceară sfatul celor care se pricep. Contextul astral nu favorizează o judecată obiectivă asupra alegerilor. Din punct de vedere al sănătății, deși nu sunt de semnalat probleme, ar fi bine ca Scorpionii să-și facă un control general preventiv.

SĂGETĂTOR

Această săptămână vine cu vești bune pentru cuplurile în care se găsesc Săgetători. Este o perioadă plină de pasiune, în care relațiile se vor consolida sau, în cazul în care au existat neînțelegeri majore în cuplu, acestea se vor rezolva. Cei singuri au tendința să fie cam agresivi în exprimare, ceea ce nu îi va atrage deloc pe reprezentanții sexului opus. Puțină diplomație n-ar strica dacă vreți să cuceriți. Pe plan financiar, acești nativi vor reuși să-și plătească niște datorii mai vechi și să investească în niște lucruri de care chiar au mare nevoie. Săgetătorilor gurmanzi le vor da ceva bătăi de cap problemele cu ficatul. Sigur, acestea pot fi evitate ușor dacă vor mânca cu măsură.

CAPRICORN

Climatul astral al săptămânii îi predispune pe acești nativi la probleme de cuplu. Acestora le va fi greu să mențină o atmosferă de armonie, pasională, așa cum au făcut până acum. Capricornii singuri vor încerca un sentiment de frustrare și mulți dintre ei vor simți mai mult ca niciodată nevoia stabilității amoroase. Sectorul financiar este bine aspectat în această săptămână, acești nativi având șanse reale de câștiguri. Jocurile de noroc pot fi o sursă de câștig. Sănătatea Capricornilor va fi influențată de Jupiter, planetă care le va asigura cea mai bună formă fizică și psihică. Nativii care suferă de o afecțiune cronică au mari șanse să găsească medicul care le va recomanda tratamentul potrivit.

VĂRSĂTOR

Contextul astral al săptămânii nu este favorabil cuplurilor, imprimându-le nativilor tendința de adulter. Din această cauză, cuplurile căsătorite riscă să treacă prin momente dificile. Nativii singuri sunt copleșiți de temerea că nu vor reuși să-și găsească niciodată sufletul pereche. Din fericire, e o temere care în curând se va dovedi a fi fost nefondată. Climatul astral predispune la decizii neinspirate în materie de bani. Vărsătorii vor fi predispuși să cheltuiască mult, adesea pe lucruri care nu le sunt neapăratde trebuință. De aceea, recomandarea noastră ar fi să nu dea banii pe lucruri care le sunt utile, dar nu le sunt necesare. Din punct de vedere al sănătății, perioada solicitantă pe care o traversează acești nativi îi va obosi fizic și psihic. Este momentul ideal pentru a încerca tehnici de relaxare – yoga, dans, sofrologie.

PEȘTI

Poziția Lunii din această perioadă se face vinovată' de schimbări pozitive în domeniul afectiv, care vor contribui la consolidarea cuplului. Nativii singuri se bucură de susținerea planetei Venus, grație căreia vor avea ocazia să cunoască o mulțime de persoane de sex opus, iar unele dintre acestea chiar îi vor atrage. Acum, se pun bazele unei relații de viitor. În sectorul financiar, Peștii ar trebui să-și stăpânească impulsul de a cheltui fără măsură pentru că resursele financiare se vor termina mai curând decât și-ar dori. Din punct de vedere al sănătății, în această perioadă Peștii se vor bucura de o stare generală bună. O alimentație mai echilibrată și o activitată fizică oricât de ușoară ar fi bine-venite, mai ales că vor putea preveni problemele cu ficatul și oboseala la care sunt predispuși acești nativi.

 

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop