Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 27 iulie-2 august

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în săptămâna 27 iulie-2 august:

horoscop

BERBEC

Viața de cuplu a Berbecilor va fi foarte armonioasă în această săptămână, mai ales dacă aceştia se află şi în concediu. Cei care nu au încă o relaţie nu au o săptămână prea strălucită, întrucât sunt predispuşi la decepţii. Climatul astral al săptămânii este favorabil sectorului financiar. Unor nativi li se va propune un job bănos, alţii vor primi bani din surse la care nu s-ar fi aşteptat niciodată, iar alţii – din vânzarea unor obiecte pe care vor primi mai mulți bani decât valorează acestea în realitate. Planeta Marte are o influență pozitivă asupra moralului acestor nativi. Berbecii care s-au confruntat cu stări depresive în ultima perioadă își vor regăsi cheful de viață.

TAUR

Climatul astral favorizează competiția în cuplu. Pentru binele cuplului însă, ar trebui ca Taurii să lase de la ei și să mizeze mai degrabă pe cartea complicității și a cooperării. Soarta celor singuri se poate schimba de la o zi la alta. Este posibil ca Taurii să întâlnească o persoană de sex opus cu care să-și dorească din tot sufletul să-și împartă viața. Șansa financiară este și ea de partea Taurilor în această săptămână. Aceștia pot juca la loto sau orice alt joc de noroc. Cu siguranță nu vor pleca cu buzunarele goale. În sectorul sănătății, influențele astrale nu sunt tocmai favorabile acestor nativi. Slăbiciunea, căderile de calciu care apar pe fondul stresului și al oboselii din ultima perioadă pot fi ținute sub control într-o oarecare măsură printr-o cură de lactate.

GEMENI

Puțină fantezie în viața de cuplu a acestor nativi n-ar strica deloc. Cei singuri, grație aspectelor favorabile ale planetei Mercur, au șanse relativ mari de a-și întâlni sufletul pereche. Dorința acestora de a se așeza la casa lor este din ce în ce mai mare. Configurația astrală este favorabilă și câștigurilor, așa că în această săptămână acești nativi au toate șansele să își îmbunătățească semnificativ situația materială. Și cu sănătatea vor sta bine Gemenii –Jupiter se face vinovat' de un tonus de invidiat în cazul lor. Pe de altă parte, Pluton le va imprima tendința de a face excese alimentare, ceea ce ar putea avea drept rezultat probleme cu sistemul digestiv.

RAC

În relația de cuplu, Racii încep să dea semne de plictiseală din cauza rutinei care s-a instalat de ceva vreme, așa că este momentul potrivit să ia măsuri. Mai ales că în această săptămână este foarte creativ și e capabil să-și surprindă plăcut partenerul. Racii singuri vor avea parte de mai multe aventuri. Nu se întrevede însă nimic serios. Contextul astral nu este favorabil câștigurilor bănești, de aceea, ar fi bine ca acești nativi să fie destul de chibzuiți cu cheltuielile. În planul sănătății, este de remarcat o stare accentuată de epuizare. Din fericire, aceasta nu va dura prea mult și începutul săptămânii viitoare îi va regăsi pe Raci în formă maximă și plini de energie.

LEU

Este momentul propice pentru ca Leii care formează un cuplu să se gândească la (încă) un moștenitor. Mulți nativi vor avea discuții în acest sens cu partenerii de viață. Nativii singuri, al căror șarm va fi la cote maxime în această săptămână, vor avea toate șansele să cunoască o grămadă de persoane de sex opus care să le stârnească interesul. Asta nu înseamnă și că vor intra într-o relație de lungă durată. Din punct de vedere al banilor, sfatul astrologului pentru acești nativi este acela de a începe să pună câte ceva deoparte pentru că nu se anunță o perioadă foarte prielnică în acest sector. Cât despre sănătate, Leii vor fi într-o formă fizică și psihică maximă.

FECIOARĂ

Venus nu favorizează deloc, în această săptămână, stabilitatea sentimentală. Cuplurile formate cu mult timp în urmă vor trebui să fie prudente, iar Fecioarele din cadrul cuplurilor ar trebui să-și supravegheze cuvintele pentru că au tendința să-și rănească extrem de ușor partenerii. Nativii singuri, mai seducători decât de obicei, au șanse mari să-și cunoască sufletul-pereche. Mare grijă la bani, nu sunt de bun augur investițiile mari în această săptămână. Nu va exista profit. În sectorul sănătății, lucrurile stau mult mai bine decât în ultima vreme. Durerile, oboseala și stresul care le-au încetinit acestor nativi ritmul și le-au perturbat tonusul sunt de domeniul trecutului.

BALANȚĂ

În această săptămână, Balanțele vor simți nevoia să le fie pe plac reprezentanților sexului opus până la a-i seduce. Și asta în ciuda faptului că unii dintre ei au deja relații stabile. Este doar nevoia de o reconfirmare a puterii de atracție, nimic serios. În plan financiar, contextul astral le este favorabil Balanțelor. Există șansa câștigurilor neașteptate pentru acești nativi, însă trebuie să se ferească de investițiile mari. Nu sunt de semnalat probleme de sănătate, totuși Jupiter i-ar putea îndemna pe acești nativi să facă excese culinare, ceea ce nu ar avea drept consecință decât probleme digestive.

SCORPION

O perioadă foarte benefică în plan sentimental pentru reprezentanții acestei zodii, grație aspectului pozitiv format de planeta Mercur. Cei care au deja o relație vor redescoperi armonia în cuplu, cei singuri vor avea șanse mari să-și întâlnească sufletul-pereche. Situația financiară a Scorpionilor va cunoaște o îmbunătățire semnificativă. Sunt șanse de câștiguri neașteptate, așa că acești nativi au mână liberă să joace la loto. Atenție la excesele alimentare care pot avea drept consecințe creșterea colesterolului și a acidului uric.

SĂGETĂTOR

Marte sporește magnetismul nativilor Săgetători, care simt nevoia să-și reconfirme puterea de seducție. Nu este indicată însă această reconfirmare în cazul nativilor care au deja o relație, pentru că vor stârni gelozia partenerului. În cazul nativilor care nu au încă o relație, șarmul îi va ajuta să înceapă una, dar asta nu înseamnă nici pe departe că vor găsi persoana potrivită. Veștile sunt bune și în ceea ce privește banii. Nu vor fi câștiguri semnificative, însă vor reuși să-și organizeze mult mai bine cheltuielile astfel încât sfârșitul de săptămână îi va găsi cu suficienți bani în buzunar pentru a-și permite să se distreze cu piretenii sau să-și petreacă weekendul la mare sau la munte. Din punct de vedere al sănătății, în perioada următoare Pluton îi predispune pe Săgetători la probleme cu picioarele, în special retenție hidrică sau probleme circulatorii.

CAPRICORN

Este o perioadă favorabilă consolidării cuplurilor care sunt de ceva timp împreună. Capricornii singuri vor fi susținuți de Venus în dorința lor de a-și găsi sufletul pereche, totuși nu este cazul să se grăbească să-și oficializeze relația. În ce privește sectorul financiar, Pluton le insuflă acestor nativi dorința de a cheltui nesăbuit. Decât să arunce banii pe lucruri inutile, mai bine i-ar depune într-un cont la bancă. Economiile sunt întotdeauna bine-venite. Vești bune însă în ce privește sănătatea. Capricornii vor fi într-o formă psihică și fizică cum n-au mai fost de multă vreme.

VĂRSĂTOR

Este o săptămână favorabilă rezolvării problemelor de cuplu. Astrele sunt de partea acestor nativi și vor aranja lucrurile așa cum trebuie. Mercur favorizează întâlniri neașteptate cu persoane de sex opus de care nativii singuri se vor simți extrem de atrași. Și din sectorul banilor veștile sunt bune. Vărsătorii pot avea câștiguri semnificative dacă joacă la loto sau orice alt joc de noroc. Pluton îi predispune la o stare de oboseală accentuată. Nu trebuie însă neglijată, căci poate determina probleme grave de sănătate.

PEȘTI

Grație influenței pozitive a planetei Neptun, cuplurile pe care le formează nativii Pești se vor reinventa și vor retrăi momentele de început de relație. De schimbări importante se pot pregăti și nativii singuri, căci există toate șansele să aibă o întâlnire importantă în această săptămână, cu o persoană alături de care să-și găsească fericirea. În sectorul banilor, Peștii s-ar putea confrunta cu o cheltuială neprevăzută determinată de defectarea unui aparat electrocasnic, sau determinată de o petrecere la care au obligația să se prezinte și la care nu se pot duce cu mâna goală. Acești nativi simt o nevoie stringentă de o schimbare majoră, cum ar fi conturarea siluetei. Vinovată' de această dorință e planeta Marte, care îi determină pe reprezentanții acestei zodii să acorde o importanță crescută aspectului fizic. E o perioadă propice să înceapă o dietă și un program de fitness. Rezultatele chiar vor fi cele dorite.

 

Sursă foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop