Ce ţi-au pregătit astrele în săptămâna 25-31 mai

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:
 horoscop

BERBEC

În această săptămână, influenţa lui Venus pe casa dragostei le oferă nativilor zodiei Berbec o mulţime de momente de tandreţe şi de pasiune, de care nu au mai mai avut parte de ceva vreme. La capitolul bani, nu se înregistrează evenimente semnificative, dar trebuie tras un semnal de alarmă referitor la planeta Jupiter, care îi poate determina pe aceşti nativi să cheltuiască mai mult decât le este obiceiul. Sănătatea Berbecilor poate fi uşor influenţată de Mercur, care le poate slăbi pentru o perioadă sistemul imunitar. În ceea ce priveşte locul de muncă, este posibilă o mărire de salariu sau orice alt fel de câştig bănesc.

TAUR

În această săptămână, nativii Tauri vor readuce ordinea în viața conjugală, fiind favorizată comunicarea cu partenerul, grație căreia se vor putea lămuri multe neînțelegeri din trecut. Sectorul banilor nu va fi influențat în niciun fel de planete. În ce privește sănătatea, și aici Taurii stau bine, Soarele, astrul vitalității, dându-le o bună rezistență fizică. Totuși, Saturn s-ar putea să le provoace Taurilor scurte momente de depresie. La serviciu nu vor fi probleme dacă aceștia își vor da interesul puțin mai mult decât de obicei. Dimpotrivă, sunt mari șanse să se facă remarcați.

GEMENI

În această săptămână, Gemenii au tendința de a fi mai atenți și mai generoși cu partenerul de cuplu, care va fi cu adevărat surprins. Jupiter le va proteja economiile. Grație lui Marte, acești nativi vor fi într-o formă de zile mari și vor deborda de energie, atât pe plan fizic, cât și psihic. La serviciu, Gemenii ar trebui să se aștepte la câteva bețe în roate, căci Uranus și Neptun au un impact negativ asupra sectorului profesiei. De aceea, aceasta este o săptămână ceva mai stresantă decât în mod normal pentru acești nativi.

RAC

În sfârșit, o săptămână în care racii nu vor mai avea motive de dispute cu partenerii de viață sau, cel puțin, nu vor mai avea chef de ele. Din punct de vedere financiar, în această săptămână Mercur favorizează tranzacțiile. Impactul pozitiv al acestei planete va fi susținut și de Jupiter, planeta norocului. Din punct de vedere al sănătății, același Jupiter favorizează slăbirea imunității. La locul de muncă, Racii vor fi ușor demotivați, ceea ce poate genera apariția unor obstacole pe drumul către succes.

LEU

Relația acestor nativi cu partenerii de viață va fi presărată cu o mulțime de momente de pasiune. După o perioadă destul de lungă în care nu au rezonat pe anumite subiecte, vor fi în sfârșit pe aceeași lungime de undă. Din punct de vedere financiar, acești nativi vor avea o săptămână echilibrată, fără cheltuieli mari și, deci, fără pierderi inutile de bani. Ba mai mult, Venus îi va ajuta să intre în afaceri profitabile. Atenție la sănătate! Saturn le diminuează acestor nativi rezistența la oboseală și la stres. La locul de muncă, Leii se pot enerva din orice.

FECIOARĂ

Armonia planetelor aduce și armonie conjugală. Pentru cei singuri, dragostea plutește în aer. În sectorul banilor, în această săptămână acești nativi vor putea intra în posesia unei sume consistente de bani, putând fi vorba fie de o moștenire, fie de un pariu câștigat, fie de un loz. Din punct de vedere al sănătății, două planete le sunt favorabile acestor nativi – Jupiter, care îi va înzestra cu rezistență fizică, și Marte, care le va da energie fizică și psihică. Atenția trebuie să se îndrepte către poftele pe care acești nativi nu și le pot stăpâni, întrucât se poate lăsa cu kilograme în plus și indigestie. La serviciu, Fecioarele sunt din ce în ce mai ambițioase și din ce în ce mai aproape de a atinge succesul.

BALANȚĂ

În această săptămână, Luna și Venus imprimă Balanțelor influențe pozitive. Cuplurile în care unul dintre nativi este Balanță vor trăi una dintre cele mai frumoase perioade din ultima vreme. În sectorul banilor, Soarele îi va ajuta pe acești nativi să-și îmbunătățească situația financiară. Însă, pe de altă parte, Pluton îi poate predispune la cheltuieli importante. Din punct de vedere al sănătății, este de menționat influența lui Uranus care le va imprima Balanțelor o stare de nervozitate accentuată. La locul de muncă, sunt posibile conflicte cu colegii sau chiar cu șefii.

SCORPION

În această săptămână, Scorpionii aflați într-o relație vor avea bucuria să retrăiască clipe asemănătoare celor de la începuturi. Tranzitul lui Mercur, planeta inteligenței și a comunicării, le va insufla acestor nativi idei inedite care le va permite să-și mărească economiile și să-și organizeze mai bine bugetul. Din punct de vedere al sănătății, Scorpionii vor avea o rezistență crescută la stres, la virusuri și microbi. În sectorul serviciului, un trio de planete le va trezi acestor nativi ambiția și îi va ajuta să dărâme orice obstacol li se ridică în cale. O schimbare importantă este pe cale să se producă la locul de muncă, iar sfatul nostru este ca aceasta să fie acceptată cu toată încrederea.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii care formează deja un cuplu vor beneficia de susținerea planetei Jupiter, bucurându-se de multe momente de tandrețe și de surprize plăcute din partea partenerului. În sectorul financiar, acești nativi vor beneficia de stabilitate și vor avea tăria să nu cheltuiască fără măsură pe lucruri care chiar nu le fac trebuință. În sectorul sănătății, Marte și Jupiter le asigură nativilor o formă excelentă. Dacă există Săgetători care suferă de vreo afecțiune cronică, aceștia se vor bucura de ameliorarea respectivei boli. Pe plan profesional, sunt avantajați nativii care nu au un loc de muncă și care, în aecastă săptămână, au toate șansele să-și găsească unul.

CAPRICORN

Dacă viața voastră de cuplu nu v-a mai satisfăcut în ultima vreme, în această săptămână sunt favorizați primii pași către o remediere a situației. Cât despre situația financiară, echilibrul acesteia este serios amenințat din cauza unor cheltuieli neprevăzute, dar necesare. Uranus și Neptun vă predispune la practicarea unei activități sportive. Dacă sunteți mai sensibili la influența lui Neptun, vă veți orienta către o activitate de relaxare, precum Yoga. În această săptămână, jobul nu va mai constitui o prioritate pentru voi, preferând să vă concentrați pe relația cu partenerul sau pe activități de relaxare.

VĂRSĂTOR

În sectorul dragostei, Venus le va dărui acestor nativi armonie și multe momente de tandrețe. Cu Soarele în casa banilor, în această săptămână sunt favorizate câștigurile însemnate. Totuși, nativii sunt sfătuiți să fie chibzuiți cu banii pentru că Soarele are un impact trecător, iar locul lui va fi luat de Saturn, o planetă cu un impact destul de nefavorabil asupra banilor. Datorită planetei Marte, Vărsătorii vor fi foarte energici, dar se vor și enerva repede. Cei care suferă de boli cronice își pot afla în această perioadă tratamentul adecvat. Sectorul profesional este și el bine aspectat grație prezenței planetei Mercur – nativii aflați în șomaj au șanse mari să găsească un loc de muncă, în timp ce cei care au deja un serviciu vor avea câteva ocazii să se facă remarcați și să primească aprecieri.

PEȘTI

Peștii vor da dovadă de un romantism ieșit din comun în această săptămână, ceea ce, evident, va fi spre binele relației de cuplu. Din punct de vedere financiar, sunt posibile câștiguri neașteptate. Așa că dacă nu știți de existența vreunei rude care să vă fi lăsat vreo moștenire, măcar jucați la Loto. Va fi cu noroc. Prezența lui Neptun în zodia voastră va favoriza lipsa de energie. Nu este însă nimic grav, dar o cură de vitamine și mai multă odihnă vor fi de bun augur. La locul de muncă, sunt favorizate promovările pe posturi cu mai multe responsabilități, dar și mult mai bine remunerate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop