Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 22-28 iunie

horoscop

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în săptămâna 22-28 iunie:

horoscop

BERBEC

Viața de cuplu a nativilor din zodia Berbec este cum nu se poate mai înfloritoare în această săptămână, grație influenței benefice a planetei Venus. În ciuda scepticismului lor, cei singuri sunt privilegiați în această perioadă, marea iubire putând pândi chiar după colț. Soarele îi ajută pe Berbeci să echilibreze balanța câștiguri/cheltuieli. Vor fi cheltuieli neprevăzute, dar și câștiguri la fel de neprevăzute. Dacă joacă la loto, acești nativi vor avea surpriza unor câștiguri importante. Același Soare le dă Berbecilor vitalitate și le insuflă optimism, iar Venus are grijă de imunitatea lor.

TAUR

În această săptămână, viața conjugală a nativilor Tauri se află în centrul preocupărilor lor. Pe cei care nu au încă o relație, Jupiter îi ajută să-și rezolve o problemă emoțională. O altă parte a nativilor singuri vor fi copleșiți de un val de dorințe vizavi de o anumită persoană de sex opus. Majoritatea Taurilor vor avea ceva probleme cu banii, care par că le scapă printre degete. Nu este însă și cazul Taurilor născuți în cel de-al treilea decan. Aceștia ar putea face câteva investiții inspirate care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții lor. De asemenea, Pluton îi va cadorisi cu o vitalitate demnă de toată invidia.

GEMENI

Săptămâna aceasta este extrem de favorabilă rezolvării unor probleme de cuplu. Însă va fi nevoie de mult tact în abordarea problemelor cu care acești nativi se tot confruntă de ceva vreme în viața de cuplu. Nativii singuri nu trebuie să se arunce cu capul înainte într-o relație de cuplu. Este important să cunoască foarte bine adevăratele intenții și caracterul persoanei care le trezește anumite sentimente. Atmosfera astrală nu este favorabilă câștigurilor materiale, de aceea aceștia vor trebui să-și planifice foarte bine banii și să renunțe la lucrurile de care nu au urgentă nevoie. În sectorul sănătății, sunt posibile mici probleme respiratorii, așa că Gemenii ar face bine să evite să stea prea mult în curent sau, dacă e cazul, în ploaie.

RAC

Venus îi va influența pe nativii acestei zodii aflați într-o relație de cuplu în două sensuri: cei care au o relație armonioasă își vor consolida relația și vor face o mulțime de planuri comune; pentru cei care au probleme cu partenerul această săptămână va fi destul de delicată – pentru unii dintre ei, este posibilă o ruptură a cuplului. Nativii singuri vor trebui să fie extrem de prudenți pentru că Neptun îi predispune la alegeri greșite. Vidul sentimental nu trebuie umplut de pe o zi pe alta. Răbdarea lor va fi, într-un final, recompensată. În ce privește banii, este clar că Racii nu trebuie să se aștepte să le pice din cer, căci asta nu se va întâmpla. Dimpotrivă, vor trebui să muncească ceva mai mult decât de obicei. Unii dintre reprezentanții acestei zodii se vor confrunta cu ușoare probleme digestive ca urmare a unui apetit ceva mai crescut decât de obicei.

LEU

Venus îi ajută pe Leii aflați într-o relație de cuplu, în special pe cei mai romantici dintre ei, să petreacă momente de neuitat în compania partenerului. Cei singuri sunt predispuși aventurilor amoroase în această săptămână. Grație influențelor lui Neptun, situația financiară a acestor nativi tinde să se amelioreze sensibil. Atenție, însă, la prietenii care îi pot încuraja să cheltuiască mai mult decât ar fi cazul. Și o recomandare din partea astrologului: pentru a-și spori puterea de seducție, Leii trebuie să abuzeze de… apă. Și nu orice fel de apă, ci apa termală, aflată în compoziția unui număr mare de produse cosmetice.

FECIOARĂ

În această săptămână, nativii care au un partener de cuplu vor avea șansa să-și îmbunătățească relația, cu condiția să fie ceva mai deschiși și mai receptivi la propunerile partenerului decât de obicei. Cei singuri, aflați de ceva vreme în căutarea sufletului pereche, se vor bucura de complicitatea planetei Venus. Astfel, vor avea toate șansele să găsească persoana potrivită cu condiția să dea curs tuturor invitațiilor la evenimente, chiar dacă stau foarte prost cu timpul. Această săptămână nu este favorabilă câștigurilor, așa că sunt posibile ceva probleme cu banii. Prin urmare, se impune atenție la cheltuieli. Fecioarele se bucură de o sănătate optimă, însă nu sunt excluse excesele alimentare, care pot avea drept rezultat probleme digestive.

BALANȚĂ

Climatul astral al acestei perioade este favorabil armoniei în cuplu, dar pentru a profita de acest aspect, Balanțele vor trebui să manifeste toleranță față de partener. Venus le conferă un plus de atractivitate nativilor singuri, facilitându-le cuceririle. Este foarte posibil ca aceștia să înceapă să renunțe la ideea de independență și să-și facă planuri de viitor… un viitor în doi. În sectorul banilor, acești nativi ar trebui să-și ia maximum de precauții pentru a evita surprizele neplăcute pe care le favorizează climatul astral din această săptămână. Balanțele ar trebui să profite de vitalitatea aparent inepuizabilă din această perioadă și să-și finalizeze toate proiectele de care s-au apucat de ceva vreme și nu le-au mai terminat. Ar fi păcat s-o irosească în activități inutile.

SCORPION

În această săptămână, norocul surâde cuplurilor care vor să-și îmbunătățească viața sentimentală. Cei care s-au despărțit de puțină vreme vor avea șansa să se împace dacă și-o doresc cu adevărat. Cei singuri visează mai mult decât de obicei la o viață în doi. Mare atenție, însă: aceștia nu vor trebui să aleagă în grabă, altfel vor risca să se aleagă cu broasca, și nu cu prințul. În sectorul banilor, recomandarea astrologului ar fi ca Scorpionii să încerce să pună ceva deoparte. Din punct de vedere al sănătății, veștile nu sunt dintre cele mai bune. Influența planetelor Marte și Neptun are drept rezultat o scădere a rezistenței acestor nativi, de aceea Scorpionii ar trebui să se ferească să stea în preajma persoanelor cu boli contagioase de tip viral sau microbian.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, nativii care au un partener de viață ar putea experimenta anumite tensiuni în interiorul cuplului. De vină poate fi rutina, iar dacă acești nativi vor să rămână în această relație, atunci ar trebui să ia măsuri în acest sens. Cei singuri își exprimă sentimentele față de sexul opus cu prea mare ușurință. În sectorul banilor, lucrurile nu sunt prea roz. Pot fi ceva probleme cu banii deoarece, în trecut, Săgetătorii nu i-au administrat cu prea mare rigurozitate. Acum nu prea mai au ce face decât să apeleze la împrumuturi. Puțină răbdare… va ieși și soarele nu peste mult timp. Acești nativi se vor bucura de o energie formidabilă. Mai puțin favorizați din acest punct de vedere sunt cei născuți în a doua decadă, care se vor confrunta cu o senzație de oboseală destul de accentuată. Din fericire, va fi trecătoare.

CAPRICORN

Viața de cuplu va cunoaște aspecte pozitive grație lui Venus. Nu va lipsi romantismul și climatul idilic, care nu pot face decât bine relației. Același Venus le va veni în ajutor și celor singuri, care vor avea șanse mari să cunoască o persoană ce nu-i va lăsa indiferenți. Atenție la bani! Climatul astral este favorabil investițiilor neprofitabile, deci șansele de câștig vor fi minime, dacă nu chiar inexistente. Neobosiților Capricorni li se va pune bețe în roate în această săptămână de Uranus. Presiunea la care sunt supuși nativii îi va face să devină nervoși și să aibă insomnii.

VĂRSĂTOR

În această perioadă, Vărsătorii vor depune eforturi considerabile pentru a-și îmbunătăți relația cu partenerul. Recomandarea noastră ar fi să vadă cum poate rezolva problema rutinei. Cei singuri se vor afla în fața unei dileme: să aleagă cu mintea sau cu inima, să meargă pe mâna rațiunii sau a sentimentelor. Nu le putem recomanda decât să apeleze la sfatul unei persoane de încredere, care le cunoaște cele mai intime secrete. Atenție la cheltuielile excesive cărora Vărsătorii nu prea le vor putea rezista. Cel mai bine ar fi să ceară ajutorul partenerului de viață, care să le supravegheze cheltuielile. În sectorul sănătății, se remarcă influențele opuse a două planete: pe de o parte, Marte le dăruiește acestor nativi energie și le stimulează moralul, pe de altă parte, Saturn favorizează oboseala și tendința concentrării pe idei lugubre.

PEȘTI

După o perioadă în care viața de cuplu a Peștilor a fost extrem de agitată, urmează să apară și soarele pe strada lor. Totuși, aceștia ar trebui să aibă mare grijă să nu aducă în discuție întâmplări care îi pot provoca partenerului amintiri neplăcute. Cei singuri sunt supuși riscului de a se atașa de persoane care nu le merită atenția și cu care nu au lucruri în comun. Peștii pot avea șansă să primească bani din surse dintre cele mai neașteptate. Dacă vor juca la loto, vor avea șanse reale să câștige o sumă substanțială. În sectorul sănătății, în această săptămână Peștii au tendința să fie puțin ipohondri. Aceștia ar trebui să-și canalizeze mai degrabă energia și imaginația către lucruri constructive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop