Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 2-8 noiembrie

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 2-8 noiembrie

BERBEC

Relația voastră are mare nevoie să fie reîmprospătată! Renunțați la rutină și, împreună cu partenerul de viață, faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut până acum sau nu le-ați mai făcut de foarte multă vreme. Grație aspectelor puternice formate de Lună în această perioadă, Berbecii singuri au mari șanse să trăiască o dragoste pasională.

În sectorul banilor, n-ar fi rău să vă impuneți unele restricții pentru că, altfel, riscați să vă dezechilibrați serios bugetul.

Din punct de vedere al sănătății, în această săptămână vă puteți confrunta cu stări nervoase mai dese decât de obicei. De asemenea, pofta de mâncare exagerată poate avea drept consecință o serie de tulburări digestive destul de neplăcute.

TAUR

În această săptămână, evitați cât puteți de mult confruntările cu partenerul de viață. Sunt favorizate conflictele majore care, în multe cazuri, se pot solda cu despărțiri. O săptămână foarte bună pentru Taurii singuri. La orizont se profilează schimbări pozitive în viața amoroasă.

În sectorul banilor, veștile nu sunt bune. Problemele cu banii pot da naștere discuțiilor cu partenerul de viață. Tot ce puteți face este să nu cheltuiți nejustificat.

Din punct de vedere al sănătății, nu aveți de ce să vă faceți griji: Marte este de partea voastră și vă dă multă energie. Depinde doar de voi s-o folosiți cum trebuie și să n-o risipiți inutil.

GEMENI

Este vremea să vă faceți planuri cu bătaie lungă împreună cu partenerul de viață. Relația voastră chiar are nevoie de un suflu nou. Dacă nu aveți încă o relație, puneți-vă toate speranțele în Venus. În perioada asta va fi de partea voastră.

Din punct de vedere al banilor, puteți sta liniștiți. Jupiter veghează ca aceștia să nu vă lipsească. Totuși, nici nu vă vor prisosi, așa că nu cheltuiți nemăsurat.

Sectorul sănătății este supravegheat de Soare și Mercur, care se vor face vinovați' de forma maximă în care vă veți afla săptămâna asta. Totuși, Neptun își bagă coada' în treburile Gemenilor și le bagă în cap tot felul de idei negative și de gânduri negre. Dacă vă aflați în această situație, căutați compania persoanelor optimiste, tonice.

RAC

Aveți tendința să vă judecați cu prea mare asprime partenerul de viață. Dacă vreți cu adevărat să găsiți o soluție la problemele care vă macină, nu acesta este atitudinea pe care trebuie s-o adoptați.

Veștile sunt bune în sectorul banilor. Aveți șanse să vă ameliorați considerabil situația financiară, fie că este vorba de o mărire de salariu, de o bonificație sau chiar de un câștig la loto.

Din punct de vedere al sănătății, reușiți să vă reveniți cu moralul, care a fost prăbușit în ultima vreme. O evadare din oraș la sfârșit de săptămână va fi mai mult decât bine-venită.

LEU

Veți fi destul de încercați de gelozie în această săptămână. Nu e tocmai justificată această gelozie, dar dacă vă liniștește, împărtășiți-i partenerului temerile voastre. Totuși, nu-l agasați cu una și aceeași întrebare – dacă vă mai iubește. Îl veți scoate din sărite și nu veți mai putea purta nicio discuție lămuritoare.

În sectorul financiar, planetele formează aspecte favorabile tranzacțiilor financiare și câștigurilor. De asemenea, sunt favorizate tranzacțiile imobiliare.

Cu sănătatea veți sta în general bine, totuși, din cauza aspectelor nu tocmai bune formate de Jupiter și Pluton, unii dintre voi nu vor fi ocoliți de ușoare probleme digestive sau circulatorii.

FECIOARĂ

Astrele vă perturbă serios liniștea conjugală în această săptămână. Dacă nu veți da dovadă de maximă înțelegere, situația cu partenerul de viață poate deveni de netolerat. Fecioarele singure nu au mari șanse să-și întâlnească sufletul-pereche în perioada următoare dacă nu au făcut-o până acum.

Atenție maximă și în ceea ce privește sectorul financiar! Pluton își face simțită prezența, iar riscul de a pierde bani, sub orice formă, este destul de mare.

În sectorul sănătății, nu sunt probleme majore de semnalat, poate doar ușoare reprize de nervi de care ați putea scăpa dacă ați face puțin sport sau ați ieși măcar la plimbare.

BALANȚĂ

Vă simțiți din ce în ce mai apropiat și mai solidar cu partenerul de viață, iar asta nu poate fi decât de bun augur pentru relația voastră. Esențial este să nu uitați niciodată că în dragoste este mai important să oferi decât să primești. Aspectul format de Neptun în această perioadă le este favorabil nativilor singuri, care au mari șanse să găsească persoana cu care își vor petrece tot restul vieții.

Mare atenție la cheltuirea nesăbuită a banilor! Sunt şanse mari să vă dezechilibraţi serios bugetul dacă nu sunteţi mai cu băgare de seamă.

Din punct de vedere al sănătăţii, există posibilitatea să vă confruntaţi cu dureri de cap, migrene, iritaţii oculare.

SCORPION

De ceva vreme, între voi şi partenerii de viaţă există rivalităţi. Căminul vostru a devenit un ring de box. A venit timpul să le puneţi punct dacă mai ţineţi la relaţia asta. Scorpionii singuri au tendinţa să se lase conduşi de emoţii în această perioadă.

O problemă financiară cu care vă confruntaţi de ceva timp riscă să se acutizeze în această săptămână. E cazul să-i căutaţi o rezolvare. Cu atât o amânaţi mai mult, cu atât devine mai greu de gestionat.

Din punct de vedere al sănătății, veștile sunt minunate. Soarele vă cadorisește cu energie, doar că va fi nevoie s-o canalizați într-o activitate utilă, altfel va lua forma nervozității.

SĂGETĂTOR

Aveți tendința să flirtați mai mult decât e cazul la locul de muncă și, fără să vă dați seama, vă puteți îndepărta de partenerul de viață. Nu vă doriți asta, recunoașteți! Pe de altă parte, flirtul la locul de muncă este bine-venit pentru nativii singuri pentru că au șanse mari să-și găsească chiar sufletul-pereche.

Pe plan financiar, veștile sunt bune. Începeți să vă reveniți încet-încet cu bugetul, reușiți să scăpați de mare parte din datorii și chiar aveți parte de câștiguri. Nu sunt foarte mari, dar mai bine așa decât deloc.

Din punct de vedere al sănătății, este posibil să contractați vreun virus care să vă doboare câteva zile. Din fericire, vă veți pune rapid pe picioare.

CAPRICORN

După disputele care s-au tot succedat în ultima perioadă cu partenerii, vă veți bucura de o perioadă mai liniștită. Vești bune pentru cei singuri, cărora Venus le rezervă surprize foarte plăcute plăcute. Sufletul-pereche este mai aproape decât v-ați aștepta.

În ceea ce privește sectorul material, Marte are și el pentru voi surprize plăcute. Aveți șansa să câștigați bani din cele mai neașteptate surse (moșteniri, jocuri de noroc, vânzări).

Din punct de vedere al sănătății, nu vă veți confrunta cu probleme, însă dacă ați intenționat în ultima vreme să vă apucați de o cură de slăbire, este momentul potrivit s-o faceți. Șansele de reușită sunt maxime.

VĂRSĂTOR

Se anunță o săptămână liniștită în viața de cuplu, fără evenimente neplăcute. Partenerii voștri vă pot surprinde în mod plăcut. O perioadă bună și pentru nativii singuri. Cei aventurieri vor avea șansa să lege relații cu persoane de sex opus străine sau care au funcții influente.

Saturn favorizează câștigurile din surse neașteptate, așa că vă puteți încerca șansa la jocurile de noroc.

Atenție dacă practicați orice formă de activitate fizică! Sunteți predispuși la accidentări. Nici cu nervii nu veți sta strălucit în această săptămână. N-ar fi rău dacă v-ați lua 2-3 zile de concediu pentru a vă relaxa.

PEȘTI

Soarele este favorabil vieții de cuplu în această săptămână, însă Saturn vine cu o influență nu tocmai pozitivă asupra voastră. Așa că oricât de fericiți ați fi în relația pe care o aveți, s-ar putea să vă simțiți tentați să înșelați. Știți și voi, însă, că nu merită să dați o relație stabilă pe o aventură.

Din punct de vedere financiar, sunteți predispuși la cheltuieli semnificative și riscați să uitați că resursele voastre financiare nu sunt inepuizabile.

În această perioadă, Saturn vă ajută să renunțați mai ușor la vicii, așa că dacă vreți să vă lăsați de fumat, de consum de alcool acum e momentul.

 

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop