Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 13-19 iulie

Iată ce-i așteaptă pe reprezentanții celor 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop

BERBEC

În această săptămână, Berbecii se vor bucura de o putere de seducție ieșită din comun, de care există posibilitatea de a abuza fără să fie pe deplin conștienți. Din acest motiv, cei care se află într-o relație s-ar putea să atragă gelozia partenerului și să-și complice viața inutil. Pe de altă parte, această putere de seducție este bine-venită în cazul nativilor singuri. Pot face cuceriri, însă important este să nu se grăbească și să-și preseze potențialii parteneri, pentru că aceștia s-ar putea speria. Din punct de vedere financiar, este o săptămână favorabilă investițiilor de orice fel. Pentru investițiile mai mari, n-ar fi rău ca Berbecii să ceară sfatul unor persoane cu experiență. Contextul astral al săptămânii este, de asemenea, favorabil vindecării. Astfel că dacă acești nativi știu că suferă de diferite afecțiuni fizice sau psihice, mai mult sau mai puțin grave, este momentul să înceapă un tratament. Va funcționa garantat.

TAUR

Pluton va determina o schimbare în viața de cuplu a Taurilor, în special a celor născuți în cea de-a doua decadă. Din fericire, va fi una pozitivă, de bun augur pentru relație. Nativii singuri vor avea timp să-și evalueze dorințele în legătură cu un potențial partener, iar la capătul acestei perioade vor ști exact ce vor de la acesta și de la o viitoare relație. În această săptămână, Taurii nu vor avea probleme nici în sectorul financiar. Banii vor fi suficienți, așa încât vor putea să dea curs impulsurilor fără să fie nevoiți să-și planifice cheltuielile. Soarele, Marte, Uranus și Pluton complotează pentru a le imprima acestor nativi dinamism, grație căruia vor profita la maximum de cele mai frumoase momente ale săptămânii. Este însă posibilă o ușoară stare de oboseală.

GEMENI

Conjunctura astrală a acestei săptămâni va provoca o anumită tensiune în relațiile Gemenilor cu partenerii de viață. Nu este însă un lucru rău, atât timp cât Gemenii vor ști să profite de această ocazie pentru a-și evalua relația, pentru a realiza care sunt plusurile și minusurile relației și a le corecta pe cele din urmă. Cu sprijinul lui Saturn, nativii singuri vor avea mari șanse să-și întâlnească sufletul pereche. Planetele vor influența în mod negativ capacitatea de administrare a resurselor financiare a Gemenilor. Așa că se impune maximă atenție la cheltuielile inutile. Această săptămână este o perioadă optimă pentru evaluarea stării de sănătate, pentru controale medicale pe care acești nativi le-au tot amânat din lipsă de bani sau de timp. Problemele de sănătate se pot acutiza însă dacă nu se intervine la timp.

RAC

O săptămână bună pentru Racii care au o relație și care s-au confruntat până acum cu ceva probleme de cuplu. Lucrurile par să se limpezească. Nativilor singuri le-ar putea cădea cu tronc persoane care i-ar putea dezamăgi mai repede decât și-ar fi imaginat. E posibil ca acestea să le atragă atenția asupra unor defecte de care Racii nu au fost conștienți, iar această atitudine i-ar putea întrista pe Raci. Sectorul banilor nu va fi unul foarte bine aspectat în această săptămână. Racii nu vor câștiga, în schimb este posibil să piardă dacă nu vor fi atenți la cum umblă cu banii și la investițiile pe care le fac. Din fericire, starea de sănătate este una excepțională, grație influenței conjugate a planetelor Jupiter, Mercur, Marte, Pluton, astfel că Racii vor fi în cea mai bună formă fizică și psihică. Totuși, o ușoară stare de nervozitate este posibilă. Din fericire, nativii o vor depăși cu ușurință.

LEU

Problemele pe care le vor avea de rezolvat Leii și partenerii lor de cuplu îi vor apropia mult și îi vor ajuta să-și cimenteze relația. Nativii singuri vor fi victimele' unui coup de foudre ca la carte, care aproape că îi va face să-și piardă capul. Recomandarea astrologului: prudență maximă! În sectorul banilor, se observă influenţa planetei Mercur care va fi responsabilă de tendinţa Leilor de a-şi administra banii destul de neinspirat. Din punct de vedere al sănătăţii, Leii nu vor avea mari bătăi de cap, decât, eventual, cu somnul agitat. Pentru a-și recăpăta somul liniștit, aceștia vor trebui ca, înainte cu 3-4 ore de a se culca, să evite discuțiile aprinse și lungi sau programele tv care includ prea multă violență.

FECIOARA

O perioadă favorabilă îmbunătățirii relației de cuplu. Fecioarele vor avea șansa de a-și rezolva probleme de cuplu care durau de ceva vreme și le umbreau fericirea. Nativii singuri vor beneficia de influența Lunii și vor reuși să câștige extrem de ușor simpatia sexului opus. O nouă relație nu este deloc exclusă. Nu la fel de bine stau lucrurile în sectorul banilor. Fecioarele sunt tentate să desfacă prea larg baierele buzunarelor, iar aceasta nu este deloc o decizie înțeleaptă. Sănătatea Fecioarelor va fi protejată în această săptămână. Atenție, totuși, la tendința acestor nativi de a-și neglija igiena de viață. Fecioarele ar trebui să facă un mic efort pentru a mânca corect, pentru a se odihni suficient, pentru a face puțină mișcare. Se pot întâmpla miracole dacă vor respecta aceste reguli.

BALANȚA

Tăcerea va fi, în această săptămână, cel mai mare dușman al cuplului în care se află o Balanță. Lipsa de comunicare cu partenerul poate avea consecințe dintre cele mai nedorite. Nativii singuri sunt sprijiniți de Uranus în dorința lor de a-și întâlni sufletul pereche. Dacă vor avea șansa să se afle în fața unei persoane în legătură cu care vor simți sentimente puternice, Balanțele trebuie să lase teama și rușinea deoparte și să îi declare ceea ce simt. Altfel riscă să o vadă cât de curând în brațele altcuiva. În plan financiar, sunt posibile câștiguri surprinzătoare. De aceea, acești nativi ar putea juca cu încredere jocuri de noroc. E foarte probabil ca șansa să le surâdă. Din punct de vedere al sănătății nu sunt de notat probleme majore, doar lipsa somnului e posibil să le dea Balanțelor ceva bătăi de cap. Ceaiurile de tei, valeriană sau passiflora administrate înainte de culcare vor rezolva problema.

SCORPION

Grație influenței planetei Jupiter, Scorpionii vor avea parte de o viață conjugală foarte liniștită și armonioasă. Celor singuri, Mercur le rezervă o surpriză foarte plăcută în această săptămână, cu condiția ca aceștia să onoreze toate invitațiile, să trăiască intens toate emoțiile și să lase deoparte întrebările legate de viitor. În sectorul financiar, singura problemă a Scorpionilor în această săptămână este cea referitoare la cum să-și cheltuiască banii. Bani de care nu vor duce lipsă… fie că sunt ai lor, fie că sunt împrumutați. Din punct de vedere al sănătății, Scorpionii vor fi într-o formă maximă, vor avea un tonus excelent, însă n-ar strica ceva mai multă atenție la alimentație. Și nici puțină mișcare nu le-ar dăuna deloc.

SĂGETĂTOR

Faza Lunii din această perioadă va avea o influență pozitivă asupra vieții de cuplu, iar Săgetătorii vor avea senzația că trăiesc o a doua lună de miere. Nativii singuri vor avea ocazia să cunoască o persoană care îi va încânta peste măsură și cu care și-ar dori o relație. Atenție, însă: pripirea nu a adus niciodată nimic bun! În plan financiar, Săgetătorii ar fi bine să dea dovadă de aceeași prudență. Contextul astral îi predispune la pierderi considerabile datorate unor promisiuni care li se fac. Sectorul sănătății este influențat de planeta Neptun, aspect care semnifică faptul că medicina preventivă ar fi mai mult decât bine-venită în cazul Săgetătorilor.

CAPRICORN

Grație climatului favorabil creat de planeta Venus, viața conjugală a Capricornilor va fi aproape perfectă, exceptând situația în care celălalt partener este o Fecioară. În această ultimă situație, sunt posibile conflicte între parteneri, din fericire fără consecințe grave. Nativii singuri se vor simți în largul lor flirtând și căutând aventuri. Se impune, totuși, discreție dacă vor să nu-și strice buna reputație. Pe plan material, grijile încep să se cam acumuleze în această săptămână. Capricornii vor fi tentați să cheltuiască prea mulți bani pe niște plăceri de moment. Din punct de vedere al sănătății, acești nativi sunt predispuși la nervozitate și la anemie. Nativii care suferă de afecțiuni oculare vor traversa o perioadă mai delicată.

VĂRSĂTOR

Grijile legate de bani vor sta la baza unor discuții aprinse cu partenerul de viață. Recomandarea astrologului pentru Vărsători ar fi ca aceștia să dea dovadă de ceva mai multă înțelegere și toleranță și să le permită partenerilor să-și ducă ideile până la capăt. Vărsătorii singuri se bucură de o putere de atracție fantastică în această săptămână, căreia persoanele de sex opus nu prea îi vor putea rezista. Din punct de vedere financiar, pe Vărsători îi așteaptă o săptămână bună. Câștigurile nu vor fi foarte mari, dar e mai bine așa decât deloc. De asemenea, acești nativi au posibilitatea ca, în această perioadă, să-și cultive niște relații cu oameni care, la un moment dat, îi vor putea ajuta în afaceri. Din punct de vedere al sănătății, Vărsătorii  ar trebui să acorde ceva mai multă atenție alimentației, căci poftele exagerate pe care le au și pe care nici nu se gândesc să nu și le satisfacă vor avea cu siguranță drept rezultat multe kilograme în plus. Pe de altă parte, nativii care vor să slăbească pot face ceva în acest sens în această săptămână, căci astrele sunt favorabile oricărui demers în acest scop.

PEȘTI

Planeta Pluton aduce câteva complicații în viața de cuplu a Peștilor, care vor încerca să ocolească îndeplinirea îndatoririlor față de parteneri. Nativii singuri vor avea o săptămână satisfăcătoare din punct de vedere amoros, căci vor fi în centrul atenției persoanelor de sex opus. Recomandarea noastră este totuși să nu se arunce în aventuri lipsite de importanță, ci să se orienteze mai degrabă către persoane care își doresc o relație stabilă. Contextul astral este favorabil unor câștiguri semnificative. Totul este ca Peștii să fie pe fază și să nu rateze șansele care li se oferă, căci acestea le pot schimba viața. În sectorul sănătății, Jupiter le va oferi Peștilor, în această săptămână, o doză semnificativă de energie și de optimism.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop