Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 1-7 februarie

Iată ce v-au rezervat astrele în prima săptămână a lunii februarie, o săptămână în care se resimte încă influența Lunii Negre.

horoscop 1-7 februarie

BERBEC

În această săptămână, voi veți fi foarte capricioși. Sub influența lui Venus prost aspectat, veți avea tendința să vă comportați asemeni unor copii răsfățați. Partenerul vostru nu va fi deloc încântat de atitudinea voastră și de aici ar putea ieși scântei.

În sectorul financiar, veștile nu sunt grozave. Banii vi se vor scurge printre degete cu o viteză uimitoare. În ciuda faptului că veți cheltui doar pentru strictul necesar, partenerul tot vă va reproșa că nu economisiți suficient.

TAUR

Aspectul format de Pluton în această perioadă va complica relația cu partenerul de viață. Sunteți foarte dependenți de parteneri și foarte geloși.

Pe de altă parte, același aspect format de Pluton va fi favorabil luării unor decizii privind situația materială. Faceți investiții inspirate, care, pe termen lung, vă vor ajuta să ieșiți din impasul financiar în care ați tot fost în ultima vreme.

Este o perioadă prielnică începerii unor terapii antiîmbătrânire. Primul pas ar fi o cură cu seleniu.

GEMENI

Relațiile voastre cu partenerul de viață vor fi destul de complicate. Veți simți mai mult ca niciodată nevoia de libertate. Încercați, însă, să aveți niște activități comune, care să vă facă plăcere amândurora: practicați un sport, faceți drumeții sau ieșiți în oraș la un film sau la teatru. Aceste lucruri ar trebui să vă reapropie.

În sectorul sănătății ar fi de semnalat câteva probleme, favorizate de aspectele formate de Marte. Astfel, veți cădea pradă destul de ușor crizelor de nervi. Recomandarea noastră este să încercați să vă relaxați ori de câte ori prindeți un moment liber, să beți un ceai calmant înainte de culcare, să evitați mâncărurile prea condimentate și excitantele.

RAC

Veți face greșeala de a vă urca partenerii pe piedestal, însă va veni ziua în care veți deveni conștienți de faptul că partenerii voștri au defecte ca toată lumea și nu îi veți putea ierta că v-au înșelat, când, de fapt, voi v-ați înșelat pe voi înșivă.

Din punct de vedere al sănătății, deși 5 planete vor avea o influență pozitivă asupra stării voastre de sănătate dându-vă energie și vitalitate, Marte nu va sta deoparte și vă va pune bețe în roate, predispunându-vă la inflamații și febră. Feriți-vă, așadar, de frig, dar și de variațiile bruște de temperatură.

LEU

În această săptămână, sunt favorizate tranzacțiile financiare, în special vânzările sau cumpărările de proprietăți. De asemenea, este o perioadă favorabilă câștigurilor, posibil chiar dintr-o sursă neașteptată.

Și cu sănătatea stați în general bine, cu toate acestea, Pluton, prost aspectat, se va cam juca cu starea voastră de spirit, imprimându-vă o ușoară agresivitate și o stare de spirit schimbătoare. De asemenea, veți avea tendința de a vă pierde relativ ușor încrederea în forțele proprii.

FECIOARĂ

În sectorul dragostei, urmează o perioadă cu vești bune pentru nativii singuri, căci unii dintre ei vor trăi adevărate coups de foudre și iubiri tumultuoase.

Un semnal de alarmă trebuie tras asupra sectorului financiar. Evitați să faceți investiții importante! Sunteți impulsivi și vă asumați riscuri foarte mari.

Din punct de vedere al sănătății, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu o scădere a moralului. Din fericire, este o stare trecătoare.

BALANȚĂ

Sunt posibile conflicte în unele cupluri în care se află o Balanță. Aveți tendința de a face crize de gelozie, în timp ce, paradoxal, îi veți pretinde partenerului mai multă libertate pentru voi.

În sectorul financiar, vă putem sfătui doar să nu vă lăsați influențați de cei din jur, nici măcar de familie, căci veți fi induși în eroare și veși face investiții proaste.

Din punct de vedere al sănătății sunteți predispuși la probleme circulatorii. Drept urmare, evitați să stați prea mult în picioare și, eventual, faceți câteva exerciții ușoare pentru a pune sângele în mișcare.

SCORPION

Este o perioadă favorabilă dialogului. Așa că dacă între voi și partenerii de viață există probleme nerezolvate, este momentul prielnic să le rezolvați. De fapt, discuțiile lămuritoare din această perioadă vor da startul unui nou început al relației.

În ce privește situația materială, v-ați obișnuit să cheltuiți pe tot felul de nimicuri atunci când sunteți deprimați, supărați, stresați. Din păcate, continuând în ritmul ăsta, în curând veți avea serioase probleme cu banii.

SĂGETĂTOR

Pentru voi, urmează o săptămână în care va fi nevoie să fiți foarte înțelegători cu partenerii de cuplu. În caz contrar, sunt posibile conflicte care, în unele cazuri, pot duce la rupturi pe care, ulterior, să le regretați.

Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme majore de semnalat. Totuși, unii dintre voi se pot confrunta cu insomnii care să le perturbe concentrarea și, deci, activitățile de peste zi. Învățați să respirați profund, să vă dozați eforturile și diminuați cantitatea de cafea și numărul țigărilor.

CAPRICORN

Aspectele formate de Venus în această perioadă vă determină să simțiți nevoia de siguranță afectivă, de căldura partenerului. Mercur va fi favorabil nativilor care nu au încă o relație și va antrena schimbări majore în viața amoroasă.

Situația materială riscă să se înrăutățească în perioada următoare dacă nu veți fi mai atenți cu cheltuielile. Dacă nu vă puteți abține, n-ar fi rău să-i delegați partenerului sarcina de a administra bugetul familiei.

Atenție la sănătatea nervoasă! Marte vă va pune la încercare rezistența nervoasă.

VĂRSĂTOR

Dacă aveți o relație de ceva vreme, urmează o perioadă în care veți simți nevoia de libertate, vă veți simți îngrădiți, într-o oarecare măsură. Parcă niciodată acest sentiment nu a fost mai puternic decât acum. Oricum, nu e cazul să luați decizia separării. Cântăriți bine lucrurile, discutați cu partenerul, apoi vedeți ce e de făcut.

În sectorul banilor, veștile nu sunt foarte bune. Nu se întrevăd câștiguri, iar rezervele continuă să se împuțineze. În niciun caz nu vă încercați norocul la jocuri. Șansa nu e de partea voastră, așa că există riscul să pierdeți și ce mai aveți.

PEȘTI

În această săptămână, Venus vă permite să trăiți momente intense, tandre, alături de partener. Același Venus le dă o mână de ajutor și celor care nu se află într-o relație, facilitându-le întâlniri amoroase neprevăzute.

Vești bune și în sectorul financiar, căci vă puteți aștepta în această săptămână la câștiguri neprevăzute.

Din păcate, nu veți fi în cea mai bună formă fizică și psihică. Obligațiile de serviciu extrem de solicitante vă pot epuiza, de aceea ar fi bine să profitați de orice moment ca să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile.

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop