Narcisa Suciu surprinde cu cele mai recente declarații! Artista nu exclude posibilitatea ca peste ani de zile să se retragă la o mănăstire, așa cum și-a dorit atunci când era adolescentă!
Narcisa Suciu și-a pierdut ambii părinți foarte devreme. Mama ei s-a stins din viață atunci când artista avea doar 17 ani, pierzând lupta cu o boală nemiloasă, cancerul. Șapte ani mai târziu și tatăl ei a părăsit această lume.
După moartea mamei, la doar 17 ani, Narcisa Suciu a vrut să se retragă la mănăstire și să se călugărească. A mers în audiență chiar și la episcopul de Baia Mare, pentru că avea nevoie de acordul unui adult, căci tatăl său nu i l-a dat, scrie Click.
„Eu nu văd mănăstirea ca pe un loc în care te ascunzi. Rămâne în calculul meu pentru la un moment dat. Poate nu săptămâna asta sau anul ăsta. Am și fost la Mănăstirea Bârsana și am stat o vreme cu maicile de acolo. M-a invitat maica stareță.
Eu văd mănăstirea ca pe un loc în care îți permiți să te uiți un pic în tine, să înțelegi mai bine lumea în care trăiești, să te apropii mai mult de Dumnezeu. Nu se poate călugări oricine, dar dacă te duci la poarta mănăstirii și mărturisești că vrei să rămâi acolo, te primesc. Trebuie să te primească. E casa lui Dumnezeu și toată lumea trebuie să aibă acces acolo', a dezvăluit Narcisa Suciu, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D.
Acum, ea surprinde, căci nu a renunțat la ideea de a se retrage la o mănăstire la un moment dat. Pentru Ego, ea a spus: „Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?'
Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:
EXCLUSIV AVANTAJE:
CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.
DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate
Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.
PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.
HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.
A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.
PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.
DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.
DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.
Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.
Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.
Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/