Ce spune Corina Caragea despre posibilitatea de a deveni mamă. Are 39 de ani: „Nu e pentru oricine și implică dedicare 100%”

În vârstă de 39 de ani, Corina Caragea e una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Pro TV. Dincolo de viața profesională, vedeta este într-o relație. Acum a făcut câteva dezvăluiri despre partenerul ei, despre posibilitatea de a deveni mamă.

Într-un interviu pentru Libertatea, Corina Caragea a fost întrebată dacă la un moment dat își dorește să devină mamă de fetiță sau de băiețel. „Eu mi-am programat să fac asta când vreau eu. Nu acum, deci nu am o proiecție. Cred că aș fi cu temele bine făcute și deloc potrivite cu realitatea din teren (râde). Am acest defect de a mă pregăti temeinic pentru orice, iar în această meserie nu e o garanție că dacă ți-ai învățat lecția, iei notă mare. (zâmbește) Cred însă că nu e pentru oricine și implică dedicare 100% și responsabilitate.', a spus vedeta.

corina-caragea-mama-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Eu am ales acest drum și stau în bătaia puștii'

În plus, Corina Caragea a mai făcut și alte detalii despre viața ei personală. S-au speculat multe, dar ea a păstrat discreția. Spune că la început simțea nevoie să reacționeze când zvonuri nefondate apăreau despre ea. „Cu timpul am înțeles că nu am de ce să mă justific în fața nimănui, mai ales necunoscuți, că întotdeauna răutăcioși vor exista, indiferent de ce zic sau fac și că e normal și să existe o curiozitate, mai ales când nu lași ușa deschisă către viața ta personală.

Nu că aș ascunde ceva urât, cum cred unii, însă pur și simplu pun mult preț pe protecția celor dragi și dacă eu am ales acest drum și stau în bătaia puștii, ei nu au de ce să facă asta, să fie expuși, judecați, atacați. Așa am făcut cu părinții, sora sau partenerul de viață, indiferent cine a fost.', a completat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete