Ce se află pe masa din cabina de la teatru a actriței Stela Popescu la 4 ani de la moartea acesteia: „Am păstrat totul așa cum…”

În urmă cu patru ani România pierdea una dintre cele mai iubite actrițe ale teatrului românesc, Stela Popescu. Aceasta avea la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București o cabină care a rămas la fel cum a lăsat-o regretata actriță.

Stela Popescu împărțea cabina de la teatru cu Cristina Stamate. Din nefericire, la doar patru zile de la moartea Stelei s-a stins din viață și prietena sa bună. Ele erau prietene de ani întregi și împărțeau absolut tot.

În prezent, masa la care stătea partenera de scenă a lui Alexandru Arșinel este neatinsă. În cabină se pregătește acum să intre pe scenă actrița Liliana Mocanu. Aceasta a vorbit despre Stela Popescu cu multă durere în suflet și a mărturisit că o consideră un model.

„Acestea sunt mănușile doamnei Stela, cu care eu joc în acest personaj Madame Găină. Ochelarii și mănușile dânsei le folosesc la această piesă. Le-am primit eu și cu ele plec din teatru. În această cabină nu a stat decât doamna Stela Popescu.

La masa ei nu se așază nimeni, niciodată. Am păstrat totul așa cum a fost. Cealaltă masa este a doamnei Cristina Stamate. Mi-a fost foarte greu. Am refuzat să vin în cabina asta. Era și totul foarte proaspăt. Domnul Arșinel a zis să vin jos. Eu nu vreau să par absurdă…

Eu o aștept și știu că ea vine în fiecare seară la Galerie. Pentru mine a fost modelul meu și mi-am pierdut tiparul', a declarat Liliana Mocanu în emisiunea „La Măruță'.

Lucrurile de preț ale regretatei actrițe au rămas pe masă exact așa cum erau când aceasta trăia. Fotografii cu cei mai buni prieteni ai săi Tamara Buciuceanu, Alexandru Arșinel, Paula Rădulescu sunt în continuare acolo, dar și farduri și o cutie cu bijuterii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete