Ce salariu avea Dan Capatos când lucra la Playboy. 4 ani a fost redactor-șef al celebrei reviste pentru adulți

Dan Capatos lucrează în presă de ani de zile, mai exact de când era adolescent. Przentatorul de la Antena Stars a condus diferite produse media, se știe chiar că a fost redactorul-șef al revistei PLayboy. Acum a spus și ce salariu încasa lunar pe vremea aceea.

Invitat la podcastul lui Codin Maticiuc, „La Mijloc', Dan Capatos a vorbit și despre perioada în care a lucrat la Playboy. A spus și ce salariu a încasat atunci când lucra la revista destinată adulților. „Eu aveam 1.000 de dolari salariul', a mărturisit Capatos.

dan-capatos-salariu-playboy-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Câți bani a cerut Andreea Antonescu pentru pictorialul Playboy

El a fost cel care a convins-o pe Andreea Antonescu, imediat după ce a împlinit 18 ani, să pozeze goală. Artista a cerut la vremea respectivă 50.000 de dolari, însă după negocieri au ajuns la 30.000.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Nu mai știu la ce nivel era internetul la vremea aia. Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii?

Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Cel mai mult luase, până atunci, 13.000. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul', a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului.

Dan Capatos și cunoscut soția când lucra la Playboy

Invitat acum ceva vreme într-un podcast realizat de Damian Drăghici, vedeta de la Antena 1 a dat din casă și a povestit care este meseria soției sale și în ce împrejurări s-au cunoscut. „Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: ‘Ce cauți la ora aia?’, ‘Unde pleci la ora asta?’, ‘De ce trebuie să faci asta?’, etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții.

Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta’, a dezvăluit Dan Capatos. Mai mult decât atât, ei s-au întâlnit când Capatos era redactor șef la o revistă pentru bărbați. „M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. ‘Unde pleci?’, ‘Mă duc să văd niște femei goale’ (râde). Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție. Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă, decât acasă sau în oraș’, și-a mai amintit prezentatorul de la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete