Ce s-a întâmplat la concertul trupei A.S.I.A.? Irina Nicolae nu a mai apărut nici în public

Pe 6 martie, la Sala Palatului din București, trupa A.S.I.A. s-a reunit. Anca Neacșu, Sorana, Ianna Novac și Anemona au susținut un spectacol de zile mari, au trăit și emoții intense alături de cei care au plătit bilet.

În urmă cu câteva săptămâni, un scandal de proporții a izbucnit. Irina Nicolae, care a fost membră a trupei A.S.I.A încă de la fondare, a fost deranjată că nu a fost invitată să urce pe scenă, la concertul aniversar. Ulterior, Anca Neacșu, Sorana, Ianna Novac și Anemona au anunțat că nu e un concert aniversar, ci unul de reunire, așa că certurile s-au încheiat.

Cu toate acestea, Irina Nicolae a anunțat că și-a cumpărat bilet și că va fi în public. Nu s-a întâmplat așa, Irina Nicolae nu a apărut la concertul care a avut loc în seara de 6 martie.

Marele absent de la concertul A.S.I.A.

În schimb, fetele care au urcat pe scenă nu i-au dus dorul Irinei Nicolae, ci managerului Adi Ordean, care s-a confruntat cu probleme medicale. „După 15 ani am revenit mai tinere și mai entuziaste! Pe 8 Martie 99 se înființa trupa A.S.I.A.. Noi am făcut acest concert de revenire pe 6 Martie pentru că pe 8 nu am găsit Sala Palatului liberă, iar pe 10 Martie este ziua lui Adi Ordean, compozitorul atâtor piese minunate, căruia îi dedicăm acum frumoasă melodie «Pentru tine»! Nu este alături de noi în această seară, din cauze medicale!', au spus fetele pe timpul concertului, conform click.ro.

Sorana Darclee a avut și un moment emoționant pe scenă, a ales să cânte o piesă compusă chiar de ea, pe care i-a dedicat-o iubitului său: „Este o piesă scrisă de mine și habar nu aveam în momentul în care am compus-o cât de reală avea să fie ori cum avea să îmi readucă jumătatea în brațele mele…de parcă l-am cântat până m-a auzit. Pentru mine este o rugă care mi-a fost ascultată de Tatăl Creator iar acum, după 20 de ani, inima mea e întreagă. Este motivul pentru care se numește «Inimă» și este despre bărbatul vieții mele'.

Trupa ASIA s-a reunit și a avut concert la Sala Palatului din BucureștiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„ „A început frumos, din start toată lumea era în picioare și asta e o bucurie imensă! Vă mulțumim pentru toată dragostea care nu s-a pierdut în toți acești ani. Muzica asta este fantastică și într-adevăr, aș acum noi suntem îndrăgostite de piesele domului Adrian Ordean, așa este o țară întreagă și vă mulțumim pentru asta!', ne-a transmis și Iana Novac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete