Pensia unei cântărețe de muzică populară. Cât primește lunar de la stat Saveta Bogdan: „Mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”

Saveta Bogdan este una dintre cunoscutele cântărețe de muzică populară din România. Într-un interviu pentru fanatik.ro ea a spus cum se descurcă cu banii după zeci de ani de activitate. Nu are o pensie prea mare, dar încă merge la cântări, la evenimente.

1.200 de lei primește lunar pensie Saveta Bogdan. Pe lângă acești bani, ea mai primește încă o sumă de la UCIMR, dar merge și evenimente, câștigă bani și de acolo.

'Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc', a declarat pentru sursa menționată mai sus cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan.

saveta-bogdan-pensie-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce pensie are Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a şocat publicul când a dezvăluit că primeşte o sumă derizorie. „Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!’, a spus Maria Dragomiroiu la Antena Stars în anul 2019.

Cu toate că a ieşit la pensie, Maria Dragomiroiu a mai spus că deocamdată nu se desparte de scenă, dar nu că face bani frumoşi, ci pentru că iubeşte muzica prea mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete