Ce note a luat la BAC Eliza, fiica Adrianei Iliescu: „O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea”

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a terminat clasa XII-a și a dat examenul de Bacalaureat. Tânăra a obținut note mari la BAC și are de gând să facă trei facultăți.

Fiica Adrianei Iliescu, în vârstă de 17 ani, a fost șefă de promoție a absolvenților Colegiului Dimitrie Paciurea. „Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen', a declarat Adriana Iliescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Eliza a obținut la BAC o medie de peste 9,50. Adriana Iliescu a dezvăluit că fata ei va face două sau trei facultăți și este sigură că va face față programului încărcat. „Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți, cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față!', a adăugat Adriana Iliescu.

Adriana-Iliescu-si-fiica-ei-Eliza-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Pentru copilul ei, Adriana Iliescu are de gând să facă orice sacrificiu. Ea a declarat că îi va plăti una dintre facultăți cu banii din pensie sau va face un credit la bancă pentru a-și putea permite să plătească.

„Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet!', a mai spus Adriana Iliescu.

Eliza este o fată timidă și nu vrea să se laude cu rezultatele sale. Tânăra nu a avut deloc emoții la examen, pentru că se pregătise foarte bine înainte.

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori însă am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu', a precizat recent Eliza Iliescu pentru Impact.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete