Ce mult a îmbătrânit Jason Priestley! Cum arată Brandon din „Beverly Hills 90210”?

În anii 90, adolescentele de pretutindeni ar fi dat oricât să aibă deasupra patului din dormitorul lor un poster cu Jason Priestley. Ei bine, adolescentul cuminte, cu privire blandă şi ochi pătrunzători și misterioși din serialul de mare succes „Beverly Hills 90210', ce a făcut furori în rândul tinerilor în anii 90, este în prezent de nerecunoscut. El este foarte îmbătrânit, deși are doar 53 de ani.

Deși în plan familial este un om împlinit, fiind căsătorit de 16 ani cu Naomi Lowde cu care are doi copii, Ava Veronica (15 ani) și Dashiell (13 ani), Jason nu mai are nimic în comun cu carismaticul personaj Brandon Walsh din serialul datorită căruia a devenit celebru în toată lumea.

Cine și-ar fi închipuit vreodată că Brandon, cel care întotdeauna avea pusă deoparte o vorbă bună pentru cei din jur și o proteja necondiționat pe sora sa Brenda, va ajunge în viața reală un împătimit al alcoolului și al drogurilor? Din păcate pentru el și pentru fanii săi, Jason a simțit pe pielea lui cum celebritatea și banii pot distruge o carieră.

El recunoștea recent că fuma și se îmbăta de fiecare dată când urma să acorde un intereviu pentru presă. Tot din cauza alcoolului, Jason a avut de-a face cu justiția americană în 1998. A fost arestat, i-a fost suspendat permisul de conducere timp de un an și a fost trimis într-un centru de reabilitare.

Dependența de alcool și droguri și-au pus amprenta și pe aspectul fizic al lui Jason. El afișează un look ce nu mai are nimic de-a face cu fermecătorul bărbat de odinioară. Are fața acoperită de riduri, iar ochii albaștri și-au pierdut din strălucire.

Priestley recunoaște că, de multe ori, s-a simțit extrem de singur, fiind marginalizat atât de familie, cât și de prieteni și agenții care îl ajutaseră la începutul carierei. „Am fost lăsat pe cont propriu de familie. Privind în urmă, sunt îngrozit că toată lumea m-a lăsat complet singur. Nimeni nu era acolo pentru mine. Am făcut totul de unul singur', își amintește el.

BeverlyHills90210SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

În februarie 1999, Jason s-a căsătorit cu frumoasa Ashlee Petersen într-o ceremonie privată care a avut loc pe un iaht, la Miami. Mariajul lor a durat însă doar zece luni, principalul motiv al rupturii reprezentâdu-l tocmai dependența actorului de alcool și de droguri.

Un an mai târziu, actorul canadian avea să-și găsească adevărata dragoste. El a cunoscut-o pe proaspăta absolventă de universitate Naomo Lowde în timp ce aștepta la o trecere de pietoni din Londra. Din acel moment, cei doi au devenit de nedespărțit, iar în mai 2005 s-au căsătorit în Bahamas.

Jason Priestley a fost îndrumat spre actorie de mama sa, care a fost cântăreață și dansatoare. El şi-a început cariera făcând reclame de televiziune. Ulterior, a avut câteva roluri mici în seriale de televiziune precum „Airwolf', „21 Jump Street' şi „Sora Kate'. Consacrarea definitivă avea să o cunoască datorită rolului din „Beverly Hills, 90210'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro