Ce meserie de mii de euro a refuzat Bogdan Vlădău: „Nu am lucrat niciun minut în domeniul respectiv”

Pentru Bogdan Vlădău, începutul carierei de modelling i-a adus ocazia să călătorească în jurul lumii, fiind o pasiune pe care a păstrat-o și în prezent. Stilul de viață al altor culturi i-a schimbat anumite obiceiuri, aceleași pe care și le-ar fi dorit să le vadă și în țară. 

Bogdan Vlădău a absolvit Facultatea de Informatică, însă nu a lucrat deloc în domeniul respectiv. În 2003, a plecat cu primul contract de model în străinătate, locuind 3-4 ani în Asia: a fost la vârsta la care trebuia să se întâmple (23-26 de ani)', a mai continuat el. 

S-a întors în România între anii 2005-2006, moment în care i s-a propus să joace într-o telenovelă, deși nu avea pregătire în actorie. Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Bogdan Vlădău a povestit cum l-au influențat japonezii, după ce a locuit aproape un an în Tokyo. Fostul model se obișnuise deja cu un stil de a lucra riguros și punctual: acolo dacă întârzii un minut, se plâng că ai făcut asta. Dacă trenurile întârzie într-un an trei minute adunate, își dă demisia ministrul Transporturilor. Eram obișnuit în felul ăsta să lucrez. (…) Cred că vreo trei luni am stat (n.r. telenovelă) și am plecat', și-a amintit artistul, care cochetează și cu muzica.  

Fostul model a renunțat la burlăcie 

Bogdan Vlădău a spus adio' burlăciei în vara lui 2017. S-a căsătorit civil cu fotomodelul Gina Chirilă chiar de ziua ei de naștere. Mai mult decât atât, sunt împreună de zece ani, iar fostul model recunoaște că a abordat-o primul pe Facebook: ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit', a explicat el la podcast.  

Anul trecut, în momentul în care au adus-o de la maternitate pe fetița lor Catia Maria, artistul mărturisește că timpul s-a oprit în loc atunci când a luat-o în brațe: am simțit cum mi s-a deschis inima în momentul ăla și a fost așa o promisiune de iubire eternă între noi doi. Și de atunci, așa e', i-a povestit lui Damian Drăghici.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete