Ce frumoasă este fiica actriței Milla Jovovich! Ever calcă pe urmele celebrei sale mame

Celebra actriță Milla Jovovich (44 de ani) și soțul ei, regizorul Paul W. S. Anderson (55 de ani), sunt părinții a trei fiice, Ever (12 ani), Dashiel (5 ani) și Osian (4 luni).

Mezina, Osian, a venit pe lume la începutul lunii februarie a anului acesta.

Ce frumoasă este fiica actriței Milla Jovovich! Ever calcă pe urmele celebrei sale mame

Ever, fiica cea mare a perechii, le calcă deja pe urme celebrilor ei părinți. Adolescenta are până în prezent trei coperte de revistă în portofoliu, una pentru publicația Flaunt Magazine, una pentru The Love Magazine și una pentru Jalouse Mag.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Mai mult decât atât, la doar 8 ani, Ever i s-a alăturat Millei pe platourile de filmare ale peliculei Resident Evil: The Final Chapter.

„Provocarea este că sunt nevoită să demonstrez că sunt capabilă”, spunea Ever, într-un interviu oferit revistei Flaunt.

„Când mama ta este actriță, iar tatăl tău regizor, ai multe de demonstrat. Vreau să muncesc și să-mi găsesc o cărare proprie ca să nu fiu văzută doar drept fiica lor, ci o persoană care a muncit pentru ce a obținut.

Vreau ca lumea să știe că sunt conștientă de ceea ce fac și că nu mi-a fost totul oferit pe tavă. (…) Au existat câteva proiecte pentru care am dat probe, iar rolul a fost oferit unei alte persoane.

Atunci, părinții mi-au amintit să mă ridic și să continui să muncesc dacă un job în actorie este ceea ce îmi doresc cu adevărat”, a mai spus adolescenta.

Ever a luat singură decizia de a deveni actriță

Ever a fost recent distribuită în rolul lui Wendy din noul film Peter Pan, dar și în rolul unei tinere Scarlett Johansson în pelicula Black Widow.

„Crescând pe platourile de filmare alături de părinții mei și urmărind cum iau naștere filmele întotdeauna m-a impresionat.” 

Deși a fost inspirată de Milla și Paul, Ever a luat pe cont propriu decizia de a le călca pe urme. „Îmi place sentimentul pe care îl am când sunt altcineva.”

Foto: Instagram

Sursă: People

Citește și:

Cât de frumoasă este soția actorului Matthew McConaughey! Modelul brazilian i-a oferit trei copii

Trecutul violent al actorului Salman Khan. Poliția i-a interzis să intre în clădirea fostei iubite

Nimeni nu a știut că are un fiu! A ținut secretul până acum! „Am tot așteptat momentul potrivit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete