Ce fiică mare are Carmen Trandafir!

Carmen Trandafir este una dintre cele mai cunoscute voci ale anilor ’90 de la noi. Cu un talent muzical incontestabil, artista a preferat să se retragă mai mulți ani din lumina reflectoarelor pentru a se dedica creșterii fiicei ei, Ana.

În ciuda trecerii timpului, cântăreața Carmen Trandafir pare neschimbată. Singurul aspect din viața ei care îi poate trăda cei 46 de ani este fiica ei, Ana, de 13 ani.

Carmen Trandafir, care și-a schimbat în ultimii ani numele de scenă în Carmen, și-a început cariera muzicală devreme. La doar 16 ani, pe scena de la Festivalul Mamaia, câștiga Premiul pentru interpretare. Au urmat mai multe melodii devenite cunoscute și, încet-încet, retragerea din viața publică.

Am primit cadoul suprem

Unul dintre motive a fost și apariția fiicei sale și a comentatorului sportiv Emil Grădinescu, Ana. Carmen s-a dedicat creșterii acesteia și a acceptat să cânte la evenimente private. Într-un interviu pentru click.ro, artista declara la aniversarea de 45 de ani că: „Am familia lângă mine. Am primit cadoul suprem şi viaţa mea s-a împlinit în urmă cu 12 ani, când am aflat că sunt însărcinată, şi asta s-a întâmplat tot de ziua mea. Aveam pe atunci 33 de ani. Nu voi uita niciodată acel minunat moment'. De altfel, în perioada pandemiei, Emil Grădinescu a postat un video în care cei trei interpretau o melodie în limba engleză, Carmen Trandafir la voce, Emil Grădinescu la chitară și Ana la pian.

O relansare?

O voce ca a lui Carmen Trandafir nu are cum să nu iasă în evidență. Acest lucru o arată și cea mai recentă colaborare cu trupa Supermarket, melodia Prin gânduri. O combinație de clasic și modern care arată că talentul lui Carmen Trandafir se adaptează cu ușurință vremurilor și trendurilor muzicale.

Citește și: Ce mai face Gabriel Cotabiță?

 

Foto: Facebook Carmen Trandafir

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete