Ce familie frumoasă are Adi Nartea, actorul care-l interpretează pe „Vlad”

Deși nu atât de expus pe cât ne-am fi așteptat la un moment dat, Adi Nartea, actorul care-l interpretează pe „Vlad' în serialul cu același nume, și-a construit în 10 ani o familie la care alții doar visează. Soție îi este fostul manechin Alina Ferinceac, iar fiică îi este o fetiță minunată pe care, acum 4 ani când a venit pe lume, au bozat-o Mara.

Întrebat dacă-și amintește cum și-a cunoscut soția, actorul răspunde imediat. „Bineînțeles că-mi amintesc (cum ne-am cunoscut)! A fost pe teren neutru, în Tunisia, am avut un job împreună acolo. Eu venisem de la București și ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu și am rezonat. Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să „construim, cu pași mici… După ce proiectul s-a terminat, ne-am schimbat id-urile de messenger, aşa cum era pe vremea aceea şi aşa a început relaţia noastră. Sunt nouă ani de atunci!', declara actorul anul trecut.

În 2014, cei doi iubiți s-au căsătorit, iar un an mai târziu a venit pe lume micuța Mara pe care, cu mândrie declară că au crescut-o ei doi singuri. „Nu avem bonă. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brașov. Nu am vrut bonă pentru că ne-am dorit să avem noi grijă de ea', declara actorul la „Vorbește lume!'.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete