Ce faci dacă ți se rătăcește bagajul?

Liderul mondial în serviciile de găsire a bagajelor pierdute intră pe piața din România

Blue Ribbon Bags, liderul mondial în serviciile de găsire a bagajelor pierdute, își anunță prezența pe piața din România începând cu luna Decembrie 2021. În parteneriat cu APG România – compania care va reprezenta Blue Ribbon Bags în țara noastră, BRB aduce pe piața românească unul dintre cele mai puternice produse auxiliare din spațiul de călătorie.
Conform unui studiu din 2019 făcut de SITA – furnizorul IT pentru industria transportului aerian, oferind soluții pentru companiile aeriene, aeroporturi, autoritati aviatice, 8 din 10 pasageri își predau bagajul la Check-In, iar bagajele întârziate au reprezentat 77% dintre toate bagajele gestionate greșit, restul fiind bagaje deterioare 18% si furate sau pierdute definitiv 5%.
Cum funcționează
Blue Ribbon Bags urmărește și accelerează returnarea bagajelor pierdute ale oricărei companii aeriene din lume după primele 96 de ore de la atenționarea de către pasager.
Clienții primesc actualizări automate pe e-mail sau mesaje de fiecare dată când există o modificare a localizarii și returnării bagajului lor.
Dacă Blue Ribbon Bags nu reușește să găsească bagajul în decurs de 96 de ore (4 zile), va plăti clientului 1.000EUR. Nu este necesară nicio dovadă a chitanțelor sau a conținutului bagajelor. Plățile sunt garantate chiar dacă bagajele sunt returnate după perioada de 96 de ore.
Serviciul Blue Ribbon Bags se face per persoană pentru maxim 2 bagaje, indiferent de numărul de zboruri si include numai bagajele înregistrate la check-in.
Prețul unui astfel de serviciu auxiliar este de 5EUR.

Blue Ribbon Bags are sediul central în New York și vinde produse prin canale-cheie de distribuție în peste 90 de țări. Colaborează cu cei mai mari furnizori și revânzători de călătorii din lume : Lunar, la nivel mondial, peste 1 milion de călători optează pentru produsul Blue Ribbon Bags.
Compania acoperă toate zborurile, atât pe cele ale companiilor de linie, cât și pe cele low cost. Pâna în 2020, Blue Ribbon Bags recupera 21 de milioane de bagaje pe an.

Vezi şi locuri de vizitat în Lituania – cele mai apreciate destinații turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial