Ce face soția lui Sebastian de la Survivor pentru a câștiga bani

Ce face soția lui Sebastian de la Survivor pentru a câștiga bani

Sebastian Chitoșcă se află în Republica Dominicană, unde este concurent al emisiunii Survivor România, în echipa Faimoșilor. În acest timp, frumoasa lui soție nu pierde vremea și muncește din greu în Germania.

Sebastian este foarte mândru de aceasta, deoarece are toate motivele din lume. Alexandra este angajată în cadrul unei fabrici de sushi, iar acest loc de muncă îl are cu mult timp ca Sebi să plece în Dominicană. Ambii lucrează pentru familia lor, iar frumoasa soție a fostului fotbalist nu se eschivează de la muncă.

Din acest motiv, cei doi au ajuns să câștige împreună mai mult decât atunci când Sebastian juca fotbal.

„Doamna are o ținută adecvată unei muncitoreasă într-o fabrică de sushi în Germania. Machiată nu e… e naturală… Îmi place așa cum e', a mărturisit Sebastian Chitoșcă.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce durează de 8 ani. Cei doi s-au mutat definitiv în Germania pentru un trai decent și pentru a-și ajuta familiile. Sebastian îi demonstrează Alexandrei cât de mult o iubește în diferite moduri. Unul dintre gesturile făcute de acesta a fost să-și vândă mașina obținută din veniturile câștigate pentru a-i cumpăra frumoasei sale soții un Mini pentru a se putea deplasa zilnic la muncă.

Pierderea nu a fost mare, deoarece era un Audi vechi care le-a adus mai multe probleme și necesita numeroase reparații, motiv pentru care cheltuiau mai mult decât era cazul.

„Aveam nevoie să merg la muncă. De-aia m-am grăbit', a fost răspunsul Alexandrei.

„Ajungem imediat la service. Uitați buburuza. Buburuza asta! Albina asta m-a nenorocit. Asta m-a nenorocit. Înnebunesc când o văd!', a povestit Sebi într-un vlog postat pe canalul său de Youtube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete