Ce face Alex Delea cu marele premiu de la „Survivor România” 2022. 100.000 de euro a câștigat: „E momentul meu”

Alex Delea a câștigat „Survivor România' 2022, trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. A decis deja ce va face cu banii, în ce îi va investi.

După ce aceasta l-a ajutat toată viața lui, inclusiv cu un loc de muncă la afacerea familiei, Alex Delea spus că este momentul pentru a o face mândră pe mama sa și pentru a o ajuta din punct de vedere financiar, scrie Fanatik.

„Sper din tot sufletul că mama mea este mândră, m-a ajutat toată viața până la 25 de ani, mi-a oferit muncă, educație, e momentul meu să îi ofer ceva, ceva la care nu s-a gândit niciodată', a spus concurentul în interviul difuzat în emisiunea „La Măruță'.

alex-delea-a-castigat-survivor-2022-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alex Delea, profund emoționat după ce a câștigat „Survivor România' 2022

Alex Delea este câștigătorul „Survivor România’ 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam. Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu. Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeți flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu’, a fost reacția lui Alex Delea după ce a câștigat „Survivor România’ 2022.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete