Ce face Alex Delea cu marele premiu de la „Survivor România” 2022. 100.000 de euro a câștigat: „E momentul meu”

Alex Delea a câștigat „Survivor România' 2022, trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. A decis deja ce va face cu banii, în ce îi va investi.

După ce aceasta l-a ajutat toată viața lui, inclusiv cu un loc de muncă la afacerea familiei, Alex Delea spus că este momentul pentru a o face mândră pe mama sa și pentru a o ajuta din punct de vedere financiar, scrie Fanatik.

„Sper din tot sufletul că mama mea este mândră, m-a ajutat toată viața până la 25 de ani, mi-a oferit muncă, educație, e momentul meu să îi ofer ceva, ceva la care nu s-a gândit niciodată', a spus concurentul în interviul difuzat în emisiunea „La Măruță'.

alex-delea-a-castigat-survivor-2022-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alex Delea, profund emoționat după ce a câștigat „Survivor România' 2022

Alex Delea este câștigătorul „Survivor România’ 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam. Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu. Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeți flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu’, a fost reacția lui Alex Delea după ce a câștigat „Survivor România’ 2022.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete