Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D. Începe castingul: „E cea mai frumoasă provocare din televiziune”

După plecarea de la Antena 1, Dan Negru a semnat un contract cu Kanal D, iar acum s-a aflat ce emisiune va prezenta în cadrul televiziunii.

Kanal D dă start castingului pentru cel mai simplu şi în acelaşi timp spectaculos quiz show din istoria televiziunii mondiale! Dan Negru, maestrul de ceremonii al acestei noi călătorii pline de spontaneitate şi inteligenţă, îşi aşteaptă candidaţii.

Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani şi îsi doresc să intre în jocurile minţii se pot înscrie în cursa pentru show-ul televizat pe pagina https://casting.kanald.ro ,urmând paşii indicaţi.

dan-negru-a-plecat-de-la-antena-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dan Negru, primele declarații despre emisiunea lui de la Antena 1

„E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!', spune Dan Negru.

Dacă ai un vocabular vast, îti merge mintea şi îţi place să te joci cu cuvintele, intră în jocul nostru! E simplu: noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia! Punem preţ pe fiecare cuvânt în cel mai mai simplu quiz show din România. Inscrie-te, aşadar, în competiţia minţii, intră pe https://casting.kanald.ro pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea şi emoţia spectacolului de televiziune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro