„Trebuie schimbată prezentatoarea!”. Ce discuții au apărut după o declarație făcută de Simona Gherghe la „Mireasa”

Simona Gherghe e în centrul atenției după o declarație făcută în emisiunea „Mireasa', de la Antena 1. Fanii s-au arătat deranjați de un comentariu făcut de prezentatoare la adresa uneia dintre concurentele show-ului matrimonial.

Simona Gherghe discuta cu concurenta Ada despre frigider și cum nu poate să îl acapareze pentru că nu ar avea loc de ceilalți concurenți să facă acest lucru, scrie Fanatik.

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc', a fost replica dată de Ada. În schimb, Simona Gherghe a spus că nu ar putea să intre în frigider pentru că nu încape, având în vedere că Ada este o femeie cu forme.

„Pentru că nu încapi. Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă', a spus repede Simona Gherghe.

@cornelusajucausa #misiuneatiktok #mireasa #cornelusajucausa #pamflet ♬ sunet original - Tik Toker

Pe TikTok, fanii emisiunii s-au arătat revoltați de declarația Simonei Gherghe. Aceștia au acuzat-o de body shaming. „Sunt multe cuvinte jignitoare spuse către concurenți. Trebuie schimbată prezentatoarea.', a spus un fan.

„Dacă zicea un concurent așa ceva, o lua razna cinstita Simona.', a spus cineva pe Tiktok, unde a fost publicat clipul video cu momentul respectiv. „Uneori, chiar vorbești urât cu concurenții. Nu e ok.', a mai scris cineva pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete