Ce culori să porți dacă ai părul alb

ce culori să porți dacă ai părul alb

Albirea părului odată cu înaintarea în vârstă este un proces natural, care n-ar trebui să-ți creeze complexe sau să te întristeze. Părul alb este semnul maturității și al înțelepciunii. În plus, îți dă o aură de strălucire și de eleganță. Iar dacă știi să-ți pui albul părului în valoare, poți fi o apariție de poveste, care să lumineze și să binecuvânteze fiecare loc prin care trece.

Experții în culori susțin că poadoaba capilară albă ar trebui pusă în valoare prin ținute în anumite culori. Iată, așadar, ce culori să porți dacă ai părul alb.

Ce culori să porți dacă ai părul alb

Conform www.serengo.net, pentru a-ți pune în valoare podoaba capilară, privilegiază culorile calde, care accentuează albul părului. Roșu, portocaliu, violet sunt perfecte pentru a “încălzi” culoare albă a părului. Poartă aceste culori de preferat în partea de sus a corpului și păstrează culorile închise pentru partea de jos – pentru fuste sau pantaloni.

Nu te priva, însă, nici de culorile reci, mai cu seamă dacă ai tenul palid. Albastrul și verdele vor dinamiza albul podoabei capilare, armonizând ținuta. Nu în ultimul rând, introdu discret și nuanțe de pastel. Mizează pe nude, pe albastru deschis, pe lila sau pe roz.

Ce greșeli vestimentare să nu faci dacă ai părul alb

Sigur, nu trebuie să uiți complet de little black dress sau de restul pieselor vestimentare negre pe care le mai ai în garderobă. Totuși, evită aglomerarea de haine sobre. Dacă îmbraci o fustă neagră, ia-ți o bluză colorată. Dacă-ți iei un pantalon casual, negru, poartă o cămașă colorată uni sau cu diverse motive.

Foarte important! Optează întotdeauna pentru haine moderne, de calitate, bine croite.

Accesorizează-ți ținutele cu bijuterii aurii, eșarfe colorate și poșete albe.

În timpul iernii, albul hainelor îți poate accentua paloarea tenului. Așa că, în sezonul rece, favorizează hainele crem, ivoire, asortate cu piese vestimentare de culoare bleu, verde sau portocalie.

Citeste si 

Este trendul momentului! Cum să porți puloverul dacă îți dorești o ținută stylish?

Să ne inspirăm din ținutele vedetelor. Cine sunt vedetele care au fost cele mai apreciate din punct de vedere vestimentar în ultima perioadă

Piesele vestimentare în care merită să investești. Le poți purta ani la rând!

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda