Ce au descoperit vedetele în perioada de izolare?

Simona Pătruleasa, Ela Crăciun, Andreea Perju și Maria Andrei au dezvăluit câteva lucruri importante pe care le-au descoperit despre sine, în cele doua luni de izolare la domiciliu.

Ce au descoperit vedetele în perioada de izolare?

Maria Andrei

„Am descoperit că am o răbdare de oțel forjat … Anul trecut am stat în casă timp de 3 luni și jumătate după o fractură.

Nu știam că vor mai veni încă 2 luni de izolare atât de curând! Măcar de data asta nu a durut și am putut să îmi iau și singură diverse lucruri din frigider!

Am înțeles că am în casă un robot culinar complex! Îmi place să gătesc, sunt o gurmandă, iar acum am și timp pentru asta! Robotul mi-a fost cel mai bun prieten!

Și am mai descoperit că fac cele mai bune smoothies din lume!”, spune fotomodelul și stilista Maria Andrei, pentru site-ul MyGuest.ro.

Ela Crăciun

„În toată această perioadă i-am pregătit Alesiei deserturile copilăriei mele și am bifat o premieră.

Am făcut pentru prima dată niște chifle super simplu de făcut, care au strâns peste un milion de vizualizări.

Am învățat să mă coafez și să îmi fac unghiile singură. Lucrând în televiziune, îmi spuneam că „de nevoie” mă coafez tot timpul.

Ei bine, acum mi-a cam lipsit asta. Și nu vă imaginați că mă refer la ceva complicat. Îmi place doar să fie bine întins cu peria și, din când în când, mă încumet la niște bucle.

Încă nu pot să zic că îmi iese perfect, dar am descoperit că mă descurc în situații de urgență să-mi fac unghiile cu ojă semi-permanentă, dar și să-mi aranjez singură părul.”

Andreea Perju

„Am descoperit în aceste ultime săptămâni că e frumos să gătesc pentru cei dragi și că bucătăria nu e ceva de care nu mă pot atinge.

Am petrecut timp cu fetițele, timp de care nu dispuneam înainte și m-am recalibrat în relația cu cei din jur. Sper din suflet să păstrez ce am câștigat în această perioadă.”

Simona Pătruleasa

„În această perioadă, am învățat că pot să calc (am călcat cât nu am făcut-o în 20 de ani).

Am înțeles, în același timp, că pot să trăiesc cu foarte puțin și că sunt o comoară la casa omului”, a dezvăluit vedeta Kanal D, pentru sursa citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete